FemaleDenmarkMember since 29 Aug 12Age 22Last online 5 years ago

Efter lang tids ubeslutsomhed har jeg endelig valgt at oprette mig en bruger på siden. Jeg har ikke rigtig vist om jeg kunne få gang i skriveriet med mine egne historier, men nu vil jeg gøre et forsøg. Normalt skriver jeg på tekst baseret RPG sider, men ynder også at skrive mine egne noveller, har bare svært ved at gennemfører det. Derfor vil jeg nu gøre et nyt forsøg og så håber jeg det går bedre denne gang!

 • Bradlex
  5 years agoReply
  Selvom historien nok ikke lige er mig, så syntes jeg de første to kapitler, som jeg har læst, lyder lovende (ved godt det lyder lidt mærkeligt). Er vild med dit resumé, super fed beskrivelse! Til dine fremtidige historier (måske kapitler) kunne du måske undlade at skrive 'sagde' (eller ligne) efter en sætning fra en af karakterene. Syntes det kan gøre det tungt at læse og man kan godt gøre det tydeligt igennem teksten hvem der siger det.
  Nattens tåre
  Nattens tåre
  19
  3634
  30
  Hun var den skønneste skabning, som jeg i alle de år jeg har levet, nogensinde havde lagt mit blik på. Gyldent honningfarvet hår, samlet i en lang fletning, som næsten gik hende til hofterne. Mandelformede...
Loading ...