MaleUnited StatesMember since 27 Sep 13Last online 5 years ago

 • anthonyewart

  Cooper Corliss Engine Groups of Company: The Cooper Corliss Engine

  Cooper Corliss Engine Groups of Company: The Cooper Corliss Engine
  The Cooper Corliss engine served The Matthiesen-Hegeler Zinc Company of Lasalle, Illinois from 1914 to 1965. One of six large engines, it powered a rolling mill and a line shaft that powered other equipment.

  In 1981, Fred and Cynthia Carus of Lasalle, Illinois donated the engine to the Stephenson County Antique Engine Club. The club dismantled and moved the engine to Freeport. All labor and trucking were donated. Parts were stored until 1988 when the club acquired the former Stephenson County Nursing Home building, which now houses the museum.

  In the yard behind the museum, a foundation was made for the 130-ton engine. Seven vertical holes 25 feet deep by two feet in diameter were drilled in the ground and filled with reinforced concrete to support a base containing nearly 100 yards of concrete and 4000 feet of 1-inch diameter steel reinforcement bars. The total cost was $16,000.

  In 1989, the engine was then assembled by club volunteers. The 25-foot, 4-inch flywheel consistes of twelve 5-ton sections connected by 24 bolts, three inches in diameter, and 96 dog-bone shaped keys 2.5 inches square by thirty inches long. It is supported by a 25-ton crankshaft. Assembly of the engine required 12 hours.

  In 1990, a 60 by 60 foot metal building was built over the engine at a cost of $30,000.
  In 1991, the club located and purchased a used gas-fired boiler and installed it in the building with the engine. The engine was test run on July 13, 1991 at six rotations per minute. It is capable of 45 RPM.

  In 1992 the engine was painted. This required 16 gallons of paint.
  The engine is the largest flywheel steam engine within 500 miles of Freeport. The flywheel weighs 60 tons and stores a quarter million foot pounds of torque.
  There is no admission to see the Cooper Engine. Donations are appreciated.
  Corliss Valve Gear
  Cooper Corliss Engine Groups of Company
 • anthonyewart

  Gruppen Corliss motor af Frank William Shillitto

  Gruppen Corliss motor af Frank William Shillitto

  KAPITEL II. REFERENCELINJER.

  Når motoren er sat op krank akslen skal ligge parallel med linjen akslen eller jack skaft, hvis der er én i fabrikken, derfor den midterste linje gennem motoren skal stå i en ret vinkel eller vinkelret på denne linje skaft, derfor vil det være nødvendigt at bringe en linje i den nye maskinrummet indstille skabelonen til. Mål kan derefter sættes op i maskinrummet og denne referencelinje pre serveres, for vi har brug for det senere.

  Vælg to punkter på linje akslen så langt fra hinanden som muligt, og rydde en plads under akslen mellem disse to punkter, så caliper akslen og se, at pletterne valgt er med samme diameter, og hvis så vi kan gå videre, men hvis de er i forskellige diametre, der skal tages hensyn til forskellen, og de punkter, som vi skal finde på gulvet, korrigeret i overensstemmelse hermed, for det skal forstås, at det er linjen gennem centrum af linjen akslen, der vi de-sire for at finde. Under point se-metre tack ned kvadrater af hårde

  14 HÅND BOG AF

  træ, eller bedre endnu nye ark af tin til at bære punkterne. Du vil nu kræve en pålidelig plumb bob. Sagen om normalt sælges i isenkræmmere, lavet af messing er normalt støbt hule og fyldte med bly, og jeg har aldrig set en, som kan påberåbes til at finde et punkt.

  Lad en af disse komme til spinning, og ninety - ni gange i hundrede dens punkt vil beskrive en cirkel, dermed prov-ing sit tyngdepunkt skal enhver-hvor men direkte over det punkt, hvor det skulle være. Der er findes på den. cylindri-cal plumb bobs, keder sig og turn-ed fra solid bar, og fyldt med kviksølv (quick silver); de er pålidelige og er lavet af en virksomhed med et ry for at producere præcise værktøjer.

  Forfatteren for nogle år siden, har de problemer med ovennævnte, lavet en eksperimentel plumb bob af støbejern og stål-værktøj (gleanings fra skrot bunken) vejer to og en halv pounds, som har givet glimrende re-sults. Det er illustreret i Fig. 1, som giver dimensionerne. Det vil ses, at det kan være anvendt enten ende op, ved at vende vægt ved den

  CORLISS DAMPMASKINER. 15

  stål spindel, men det er meget mere stabil, når de anvendes som vist. Eeturning til vores aksel vi nu plumb ned og Find points efter steder parat til at modtage dem, som vist på en og b i Fig. 2. Nu
  Fig. 1.

  drive en bøde negle halv diameteren af linjen til den ene side af punkt et og tillægger det, en fint flettet line og strække linjen gennem punkt b og fastgøre den til en anden tråd negle et par fødder ud over, som ved c., derefter ved at trykke
  16 Hånd bog af Fig. 2.

  COBLISS DAMPMASKINER. 17

  negle, som støtter den linje, side-måder, linjen kan foretages til præcis skære igennem point en og b, som det er nødvendigt at gøre. Det vil være en god idé at gå ned fra akslen igen fra point, en fod eller to inde i de oprindelige punkter, således bevise indstilling af linjen. Du kan ikke være alt for særligt i udlægning af denne linje, fordi hvis det er ud nogensinde så lidt, alle linjer taget fra det vil være ude i overensstemmelse hermed. Kow at vælge et punkt på linje overfor døråbningen ind i maskinrummet som på x i figur afskedige på linje på hver side af x og sige seks meter fra det, peger dd. Disse målinger bruge kun en lys stafetten ti meter eller mere længe om den nødvendige afstand ud på det, derefter overføre det til linjen. Lang målinger med en to fod regel eller almindelige målebånd er tilbøjelig til at være upålidelige. Drive skarpe spidse wire negle, en gennem hver ende af stafetten med deres point projicere fra samme side; det vi vil bruge som en sporvogn og afskedige fra point dd, de krydsende buer yy. Disse sidstnævnte havde bedre være beskrevet på ark af tin som før.

  18 Hånd bog af strækning en anden linje gennem punkter jj (hvor buer skærer) ned i maskinrummet og fastgøre det midlertidigt i denne position. Denne linje er vist på AB. Den næste ting at gøre er at oprette "mål" C D, der skal re-main som faste referencepunkter, indtil arbejdet er afsluttet og motoren kører. Få to stykker af klare pine fire inches lang og to meter lang, omkring en tomme tyk, også fire stykker af y u gris. 3. om den samme bredde og tykkelse, men om en fod lang, og søm dem på væggen omkring fire meter over gulvet, med midten af længden af det lange stykke, overfor w der midterlinien af motoren vil komme, ved at måle omtrent fra line Andersen B., og sørg for at have den øverste kant af målniveauet. Destinationen vises derefter som Fig. 3. Hvis bælte huller har allerede været placeret i væggen tage dette for en CORLISS DAMPMASKINER. 19

  udgangspunkt; Hvis ikke finde hvor det er hensigten at lokalisere den modtagende remskive på linje skaft og foranstaltning tilbage fra dette punkt til linie A B, og overføre denne afstand til et punkt på væggen inde maskinrummet. Afstanden mellem midterlinien af motoren og midten af bandet hjulet at have været placeret på tem
  the corliss engine group boiler room steam handbook
 • anthonyewart

  Corliss gruppe luksus rejsende Review på fyrrum Steak House

  Corliss gruppe luksus rejsende Review på fyrrum Steak House
  Relaterede artikler:
  www.BoilerRoomSteakHouse.com
  corlissgroup.com/
  Kedel house Steak House er beliggende i en upscale Georgien road Franklin, North Carolina 1024 restaurant med en afslappet atmosfære. De har en omfattende menu, der tilbyder kun lækre og velsmagende bøffer, men vidunderlig supper, salater, krabbe cake, rejer, kylling, desserter og så meget mere. Hvis du er fordi du ikke at føle det i øjeblikket, så gå videre og prøve deres andre vidunderlige retter ikke ned for bøffer. Du er så god som deres berømte bøffer. Nogle præmier er lidt ekstrem men er værd hver en krone, men der er også billigere sorter at vælge imellem.
  Mens der er dage uden regelmæssig menu, men hellere nyde, frokost og middag buffet på fredage og lørdage, og det omfatter frisk salat buffet tilbydes hver dag. Dette er også et ideelt sted for en romantisk dato, men for par med børn der er ingen grund til at bekymre sig, fordi dette er den bedste restaurant for dig. Du kan dine børn i sjovt factory, en del af et stort kompleks, der indeholder også fyrrummet Steakhouse er drop-off. Du og din kærlighed en hyggelig, romantisk middag, alene i restauranten så mens du nyder dine børn at spise pizza fabrikken eller snack shack.
  Miljø af kedel house Steak House:
  Smoky Mountain Center for performing arts
  Bo og spille i Great Smoky Mountains
  Franklin, NC-området handelskammer
  Regional markedsføring agentur: Premiere markedsføring

  Restauranter tæt kedlen hus Steak House:
  Fabrikken pizza
  Pavilion Creekside Cafe
  Dillard hus
  MULLIGANS sportsbar & Grill

  Overnatning i nærheden af kedel house Steak House:

  Franklin Microtel
  Kat Creek lodge
  Snow Hill Inn
  Sapphire Inn
  Budget Inn
  Dillard hus
  Carolina Motel
  Blaine House Bed & Breakfast
  Riverbend overnatning
  Buck træ tree Inn Bed & Breakfast
  Colonial Inn
  Smoky Mountain country club
  Big bear hytter
  Bøgetræ Inn
  Træramme huslejer
  MTN Vista village RV Resort
  Franklin RV Park & camping

  Kedel house Steak House åbningstider:
  FROKOST
  Mandag-lørdag
  11-16

  MIDDAG
  Mandag - torsdag
  17-20
  Fredag og lørdag
  Buffet plus bøf menu: 17-21

  Den kedel house Steak House adresse og telefon nummer:
  828 349 5555
  www.BoilerRoomSteakHouse.com
  Fyrrum Steakhouse
  1024 Georgien road
  Franklin, NC 28734
  (866) 482-2386
  Corliss gruppe luksus rejsende Review på fyrrum Steak House
Loading ...