FemaleDenmarkMember since 7 Nov 12Age 22Last online 4 years ago

 • Anne340

  mumbled "Bedstefar"

  5 years agoReply
  Det var en ganske almindelig tirsdag morgen i december. Kalender lyset flakkede i sin hast for at nå den 4. december inden dagen var omme. Nisserne hang i flæng rundt omkring i hele huset. Bedstefar sad på sin stol akkurat som han plejede, og kiggede ud på de små snefnug der hvirvlede omkring udenfor. Det er det smukkeste i verden. Den blå himmel som pludselig bliver fyldt med små hvide krystaller. Det var en dejlig morgen. Bedstemor stod i køkkenet og bagte brunkager til december helt uvidnet om hvad der kommer til at ske. Duften spredte sig i det lille hjem. Julestemning. Fuglene kvidrede og fløj rundt i haven. De spiste af den neg, bedstefar altid hang ud om vinteren. Bedstemor og bedstefar snakkede om fuglene, julen og sneen. Pludselig flyver en fugl som bedstefar ikke kender. Han kalder bedstemor til sig, måske kender hun den. Hun kommer hen til ham, lægger armen på hans skulder. Som et tegn på at han har brug for hende en sidste gang. De snakker om fuglen. Bedstemor vender sig rundt til duften af kager. På vej derhen hører hun en lyd. Hun vender sig. Bedstefar sank sammen.

  Sådan døde min bedstefar. Sikke en smuk morgen at dø på. Alle de ting som gjorde ham glad og tryg på en gang. Han nåede at mærke lykken inden han døde og det er det vigtigste.
  Hvil i fred bedstefar. Vi lover at passe på bedstemor!
 • Anne340

  mumbled "Sundere livsstil på alle måder"

  5 years agoReply
  Step one: Prioritere din tid meget bedre end du gør nu. Du har masser af tid, du føler dig bare i tidspres fordi du plejer at have tid til at sidde og glo ind i en skærm. Men er det et rigtigt liv? Næh. Jeg har masser af tid, få den da forhelved brugt på noget konstruktivt. Giv dig tid til at børste tænderne ordentlig!! Giv dig tid til at smøre madpakken aftenen før. Giv dig tid til at lave en ordentlig morgenmad og ikke mindst giv dig tid til at spise den. Giv dig tid til at fjerne krigsmalingen, inden den nye skal lægges 8 timer efter.

  1.Børst tænder MEGET bedre og husk tandtråden.
  Fordele: Renere tænder, bedre ånde, bedre selvtillid, hvidere og hvidere tænder (ifølge Colgate).
  Ulemper: ……….
  Grunde til at gøre det: Det ville være bedst for alle. Skal ikke rende rundt med en milliard kroner i munden, på grund af tusinde rodbehandlinger.
  Grunde til ikke at gøre det: ….

  2.Løb en tur. (Husk løbesko)
  Fordele: Bedre immunforsvar, god krop, bedre humør (hvis mor taler sandt), god kondi.
  Ulemper: Ligner en hingst i gang med at folde når jeg løber.
  Grunde til at gøre det: Imponere bedstemor (planlagt rute forbi Rønnebærvej), imponere alle andre, dejlig fornemmelse når det endelig er overstået. Det bliver endnu dejligere at slappe af, når man så rent faktisk fortjener det.
  Grunde til ikke at gøre det: Vil ikke fremstå som en desperat ”tab dig 10 kg på 4 uger” teenager. Folk skal IKKE ændre mening om mit gode udseende, fordi jeg kommer prustende på gaden.

  3.Spis frugt og grønt (Helt frisk købt).
  Fordele: Smager faktisk til tider bedre end fredagsguf, læssevis af vitaminer, sund mavesæk, bedre humør (hvis mor taler sandt).
  Ulemper: Hvis jeg først er kommet i gang, kan jeg ikke lade være med at spise, hvilket resultere i mega racer-røv. (specielt vindruer (er det vinen som gør det????))
  Grunde til at gøre det: Bedre immunforsvar, sundere forbillede udadtil, får et eksotisk indre (psfff)
  Grunde til ikke at gøre det: Får altid pære imellem fortænderne, racer-røv.

  4.Sammenkobling af punkt 2 og 3. Spis general god mad og få general bare motion.
  Fordele: Får måske min vægt tilbage, med flot mave som +. Ingen bumser. Bedre helbred (hvis mor taler sandt). Bliver buff, på den lækre kvinde måde.
  Ulemper: Cirka ingen. Jo måske, virker som en sundhedsfreak (vil absolut ikke lyde som sådan en!!)
  Grunde til at gøre det: Bedst for mit helbred og jeg, og det hører på en måde sammen.
  Grunde til ikke at gøre det: Stephanie (Gekko) ser hammer godt ud, og lever på den fede måde.

  Step two: Det er helt sikkert masser af andre ting end disse som skal omlægges. Men heller starte med det mindste og ende med det største – end omvendt. Som for eksempel stoppe med at æde så frygtelig meget slik og chokolade, så er det måske også chance for at jeg ikke bader mig selv i sved, ved tanken om at jeg snart får blodprop med det samme der bare er en smerte i bryst. Reminder: ”Tæller man de gode dage sammen, så bliver det stadig et tocifret tal, hver måned”. Et eller andet sted skal det nok gå, selvom alle de her ting helt sikkert kommer til at halte på nogle punkter. Men man skal jo starte et sted. Det er måske ikke så tosset det her.

  5 gode bonusser ved det her projekt, som jeg har brugt hele min dyrebare aften på (Det har fanme bare at give noget pondus):
  - Mor bliver ellevild.
  - Far bliver ellevild.
  - Kommer helt sikkert til at leve 20 år længere.
  - Forhåbentlig ingen rynker (kvitter også fest rygning).
  - Forhåbentlig for jeg mere lyst til at arbejde i stedet for at være så doven.

  AmR
Loading ...