FemaleDenmarkMember since 29 Jan 13Age 22Last online 5 years ago

How did we get to the point where speaking your mind, suddenly is hate?
To the point where people would rather die, than be who they are?

 • Amelia ♥
  5 years agoReply
  Hej Thea.
  Nu har vi lige læst lidt af din historie og ærlig talt er det en super handling, men det ødelægger den lidt at der er så mange grammatikfejl, og det forstyrrer lidt når vi læser.
  Vi kan til gengæld godt lide længden af kapitlerne, og det ser ud til at du klarer den super godt.

  Vi ville bare lige fortælle dig det :)

  Kærlig hilsen,
  os.
  Unfaithful. {1D} 13+
  Unfaithful. {1D}...
  2697
  767.6k
  2992
  Allison på 17 år, er tvilling til den verdensberømte Maddison, som dater Harry Styles fra One Direction. Allison & Maddison har siden de blev født, haft en konkurrence kørende imellem dem, og pga. det,...
 • Amelia ♥
  5 years agoReply
  Okay. Here we go. Det her er ikke for at hate, det her er bare en mening jeg synes skal tages op til overvejelse.
  Af dine movellaer har jeg læst den her, Unfaithful og 2 different worlds, og jeg synes ligesom der er noget der bliver ved og ved med at gå igen - noget som jeg, personligt, er virkelig træt af - og det er stavefejl. I get it, alle kan taste forkert et par gange - det gør jeg også selv - men man kan da godt lige læse sine kapitler igennem før man rent faktisk publicerer. Det virker som om du bare skriver noget, også publicerer du, for ikke at skuffe de mange fans du har - og ja, du skriver godt, og måske har du fortjent halvdelen af dine fans, men der er mange der fortjener dem mere end dig.

  Personligt ser jeg ikke overdrevet meget potientiale i dine historier, men den smule der er kan blive til noget, hvis du virkelig vælger at arbejde for det - for du har talent (Måske ikke så meget som der bliver der givet, men det er der) - og hvis du vælger at arbejde mere for det, kommer du langt.

  Endnu engang, skal dette ikke ses som hate, men nærmere som konstruktiv kritik.
  The ballad of Zoey Green - {1D}
  The ballad of Zoey...
  1024
  173.9k
  1764
  Zoey Green på 18, er ikke en af de piger, som går ubemærket igennem byen. Med sit lilla hår og anderledes udstråling, har hun opnået en høj status i blandt unge i London, men på en anderledes måde end...
  Thea HS
  5 years ago
  4 Likes
  Tja, når du har siddet og skrevet en historie, så er det ret svært at se stavefejlene. Jeg skriver ikke bare for at gøre mine 'fans' glade. Det er okay fordi du ikke forstår det, det forventer jeg heller ikke du gør, for jeg kan tydeligvis se du kun læser mine ting. Men jeg har en baggrund med det hele - og jeg skriver for at lukke min hverdag ude, og fordi jeg elsker det. Så kan det godt være der er stavefejl, men det ikke så store stavefejl at det går hen og ødelægger historien - for det ville jeg vide hvis det gjorde, for eftersom der ikke er så mange der siger det, så må der jo være noget om det. Så er der også andre folk - som dig måske, som går ekstremt meget op i det, og findet det træls. Men jeg skriver fordi jeg kan lide det - ikke fordi jeg går sygt meget op i det. Jeg har mine grunde, og kan folk ikke lide at læse det jeg skriver, så er det ærligtalt op til dem. Jeg skriver på grund af mig selv, og at folk så kan lide det, det er selvfølgelig virkelig rart.
  - Og det er helt i orden, det er din mening, jeg respekter den, men for at være ærlig, så er det nok ikke noget jeg kan gøre specielt meget ved. Jeg skriver frit, ikke fordi nogen forlanger jeg gør det - og ingen er perfekte, og jeg vil ikke bruge hele min dag på at skrive, for derefter at rette. Men tak, det er helt i orden, og jeg kan godt se hvad du mener. :)
 • Amelia ♥
  5 years agoReply
  2 Likes
  Undskyld jeg siger det, Laura (Og det her er bestemt ikke for at hate, tro mig!), men det virker sjusket i forhold til hvad du plejede at skrive. Som om du ikke har tid, men skriver alligevel - selvom dette ikke helt lykkedes så succesfuldt som det gjorde før i tiden. Og endnu engang undskyld, men af en eller anden grund synes jeg at du på en eller anden måde er blevet sat op på en pedestal (Og jeg siger ikke at du selv har gjort det) og er blevet gjort hellig på en eller anden måde... Men altså, historien er fantastisk og sådan, men hvis der var blevet gjort lidt mere ud af den, ville jeg have elsket den endnu højere.

  Bare min mening, og det er bestemt ikke for at hate. Jeg ville bare lige sige det til dig. Jeg har også snakket med andre fra movellas om det, og alle er enige med mig.
  Christmas Miracles ❄ One Direction
  Christmas Miracles...
  331
  29.1k
  186
  Keyla Sophia Miller er en attenårig studerende fra London. Hendes søster Keria lever med leukæmi og ved hun er døden nær. Keylas forældre beslutter derfor at tage til deres hus i Riversdale, Irland, for...
  Laura G.Editor
  5 years ago
  Tusind tak for sin kommentar! Denne novelle er jeg langt fra tilfreds med, så er ikke sur på dig eller noget. Mine historier bliver altid skidt når de deltager i konkurrencer, så det er derfor :) Men håber da ikke jeg har skuffet dig på samme måde med Boys Like You (hvis du har læst den) Den har jeg arbejdet rigtig meget med nemlig :)
  Men i hvert fald tusind tak, angående Touch my soul som deltager i m factor konkurrencen, har jeg også bestemt mig for at få skrevet det jeg når, ikke få det til at gå hurtigere eller noget :)
  Og så lige omkring det sidste, hvor har du snakket med andre, privat eller, vil da gerne høre hvad folk synes her på siden, hvis det er der :) Så jeg kan gøre det bedre :D
  Tak! :)
  Amelia ♥
  5 years ago
  Ej... Nu er jeg sådan helt... Jeg må indrømme at hvis jeg fik sådan en kommentar villle jeg da ikke vide hvad jeg skulle svare...
  Men jeg har læst Boys Like You, og jeg kan virkelig godt lide den! :D
  Laura G.Editor
  5 years ago
  Vidste heller ikke lige hvad jeg skulle svare til at starte med :PP
  Det er jeg da glad for! :D
Loading ...