FemaleDenmarkMember since 21 May 11Age 17Last online 1 days ago

17-årig tøs fra provinsen, som droppede ud af 2.g for at jagte forfatterdrømmen.

⌲ Website: www.amanda-d.dk
⌲ Wattpad: wattpad.com/Amanda-D
⌲ Instagram: AmandaDrescher
⌲ Ask: ask.fm/ThatsAmanda1
⌲ Snapchat: AmandaDrescher

Upcoming:
⌲ Bag om dagbogen (ekstra materiale)
⌲ Shay Martinez serien på trykt bog

Udgivede bøger:
⌲ Bag om dagbogen (debutroman)
⌲ Sandheden om Shay Martinez

Find dem på www.amanda-d.dk

 • Louise B

  mumbled "Taggeleg!"

  19 hours agoReply
  3 Likes
  Jeg fandt en taggeleg fra @[phinepigen], og jeg tænkte straks "why not?". At være med i mængden, heh.

  1. Hvordan stødte du ind på Movellas?
  For at være ærlig, så trykkede jeg på forskellige hjemmesider, da jeg altid havde en slags lille drøm om at blive til en forfatter. Og det første, der faktisk dukkede frem - som desuden også fangede min interesse, det var Movellas. Hjemmesiden så virkelig hyggelig ud, og direkte imødekommende ud, hvis man kan kalde en hjemmeside for imødekommende? :P

  2. Hvad drømmer du om at blive i fremtiden?
  Det som ser mest realistisk ud, det er at blive færdig med min uddannelse, det er min drøm, hvorefter jeg ihærdigt vil have en læreplads efter næste år. Min mest realistiske drøm er, at blive til en butikassistent. Men jeg bliver glad og stolt, når jeg består min uddannelse, da jeg er den eneste (ud af mine to ældre søskende), der har valgt at tage detail uddannelsen. Min anden drøm er, at blive til en forfatter, hvilket ikke lyder særlig tosset. Ellers drømmer jeg bare om at være glad og lykkelig. :D

  3. Hvad er dine yndlingshistorier?
  Uf, den er ret svær, men jeg skriver lige dem jeg er virkelig obsessed med, hehe. :)
  Paper Airplanes af @[Laura G.]
  Eventually + Forever af @[Maria RJ]
  Kissmas Of Opportunities af @[Frederikke] og @[Laura G.]
  Met Online af @[Unidentified]
  Got Me Good + Got Me Wrong af @[Amanda D.]
  Four Seasons Of You af @[Louise M.]
  Underdog + Undercover af @[Laura G.]
  Kiss From A Rose af @[Frederikke]
  DarkSide + DarkSide 2 af @[Umuliiie ♪ ♫]
  The Battle Of Chelsea Kane af @[Thea HS]
  Det Hele Begynder Med Et Tetris-Spil af @[Izabell] og @[Caroline Schack]
  Bet On It og The Consequences Continues af @[Izabell] og @[Thea HS]

  Jeg elsker mange historier, kan man vel godt se. Men det her var kun nogle af de mange historier, jeg elsker. Hvis jeg skulle skrive alle de historier, der absolut var min favoritter, så fyldte den nok mere end en 4A side. :P

  Jeg tagger @[Louise M.] @[Frederikke] @[Mirah G.] @[replique] og @[shwmes]

  Hav en fantastisk taggeleg alle sammen! :D

  Love, Louise B <3
  Kalkiara
  16 hours ago
  Aw, hvor fint! :D
  Louise B
  16 hours ago
  Ja, ikke? :D
 • phinepigen

  mumbled "Taggeleg <3"

  1 days agoReply
  Jeg blev så tagget af søde @[Idapigen1980] i denne lille taggeleg.

  1. Hvordan stødte du ind på movellas?
  Uhh jeg kan huske jeg i foråret 2013 fandt ved et tilfælde på facebook så et link til movellas, hvor jeg derefter fandt historien Got me wrong af @[Amanda D.] og jeg ved jeg mpske burde have læst Got me good først, men det vidste jeg ikke hehe. Jeg læste den og jeg elskede den, og så læste jeg den igen, og jeg elskede den endnu mere. Jeg gik længe og overvejede en konto, faktisk ventede jeg så længe at jeg først og mig sammen til oktober. Jeg var rigtig nervøs for at ingen ville kunne lide mine historier, men jeg overbeviste mig selv, og ja det var så en af de bedre beslutninger i mit liv. ;)


  2. Hvad drømmer du om at blive i fremtiden?
  Jeg drømmer om at være glad. Om jeg så er verdens berømt eller fattig. Har en håndfuld børn eller ingen. Gift eller skilt, jeg drømmer bare om at være glad.


  3. Hvad er dine yndlingshistorier?

  Jeg er stor fan af @[Amanda D.] stadigvæk, jeg syndes hun gør et fantastisk arbejde, men jeg følger også @[Linnea H.] ´s historier en del.

  Jeg tagger alle dem der har lyst til en lille taggeleg :-)
  Linnea H.
  1 days ago
  1 Like
  Hehe hvor er du sød❤️
 • Amanda D.

  mumbled "Undskyld, undskyld, undskyld!"

  1 days agoReply
  8 Likes


  Jeg synes, at I fortjener en lille update fra mig, eftersom jeg de sidste par uger har været utrolig inaktiv. Løfter er ikke blevet holdt, og skriveprojekter er blevet glemt - men jeg sværger, at jeg har en god forklaring!

  For at starte et sted, så er jeg udmærket godt klar over, at jeg ikke lige har fået skrevet på "Insanely Insane", som jeg ellers havde lovet, at jeg ville. Jeg er heller ikke kommet meget længere med 2'eren af "Karma Is The New Black", som jeg vist nok også havde lovet snart ville blive udgivet - så hvad angår mine skriverier her på Movellas, har der været rimelig stille. Til gengæld har der ikke været andet end gang i mine skriverier uden for Movellas, og det er lige præcis grunden til, at jeg har været så inaktiv.
  Hvis du følger mig på Instagram, så ved du, at jeg har fået omskrevet og korrekturlæst bind 2 af Shay Martinez serien, og at den langt om længe er blevet sat i tryk. Jeg regner med at få oplaget hjem næste uge, og derfra går der ikke lang tid, før den kan bestilles. Den lange leveringstid har jeg brugt på at tilrette bind 1, eftersom der var nogle småting (især opsætningen), som jeg lige ville rette til. Det hele har kørt step efter step uden nogen fridage, og indtil for en uge siden kunne jeg ikke engang huske sidst, at jeg havde haft en dag, hvor jeg ingen planer havde. Jeg har derfor ikke haft meget tid til mig selv, men det har jeg så besluttet at give mig selv nu!

  Hvad angår "Insanely Insane" og 2'eren af "Karma Is The New Black", så er det selvfølgelig begge skriveprojekter, som jeg har tænkt mig at færdiggøre. Jeg vil gøre mit bedste for at få skrevet et kapitel til Insanely i næste uge (har hørt, at det bliver godt vejr, så holder højst sandsynligt skrivemaraton ude i haven, hahah) og så vil jeg om et par uger begynde at planlægge 2'eren til Karma. Jeg har allerede en masse planlagt, så jeg er skam godt på vej!

  Hvis I har lyst til at følge med i mit lille forfatterliv uden for Movellas, så kan I smutte forbi http://amanda-d.dk/ og tilmelde jer mit nyhedsbrev oppe i højre hjørne. Hvis I gør det, vil I ikke kun være blandt de første til at modtage nyheder om nye udgivelser, men også være blandt dem, der får lov til at læse første kapitel før alle andre. Der kommer også meget snart et eksklusivt give away, hæhæh.
  I kan også følge mig på Snapchat og Instagram (begge @AmandaDrescher), som jeg typisk opdaterer flere gange dagligt. Jeg har tænkt mig at blive bedre til at dele forfatter-relaterede ting på de sociale medier, eftersom jeg ved, at mange af jer går med en lille forfatterdrøm i maven - så jeg vil da ikke misse chancen for at motivere eller inspirere nogle af jer lidt! xx
  Frederikke K.C
  1 days ago
  Held og lykke med alt i fremtiden! <3 xx
  Yaren K.
  1 days ago
  Glæder mig.
  Proud of you. <3
  Kristine F.
  1 days ago
  Dont stress!
  Tag dig den tid du skal bruge til dine historier, her på movellas. Dine historier har og er altid ventetiden vær. No matter what! <3333 x
 • Idapigen1980

  mumbled "Taggeleg!"

  5 Likes
  Jeg blev tagget af @[drunkinloviiii] til denne særlige taggeleg - så tak for tagget ;)

  1. Hvordan stødte du ind på movellas?

  Uh, det er jo frygteligt! Jeg er ved at blive gammel. Jeg mindes, at jeg faldt over JB imagines inde på Facebook, hvor pigen sagde, at hun lagde dem ind på movellas dengang, så jeg tjekkede siden ud og blev så medlem af Movellas d. 30 december 2012. Jeg læste især Amanda D's og Uidentified's movellaer, som jeg fandt fantastiske. Der gik nok en lille halv måneds tid efterfølgende, før jeg gik i gang med min første egen movellas, der hed "That Should Be Me"

  2. Hvad drømmer du om at blive i fremtiden?

  Mine drømme er skrøbelige og spinkle, men jeg drømmer om at udvikle mig professionelt som forfatter og en skønne dag, at kunne udgive mit første værk :)

  3. Hvad er dine yndlingshistorier?

  Uh jeg har en del, og det er udelukkende her inde jeg læser dem :P

  "Let The Game Begin" af @[NetteC]

  "Bad Blood" af @[Maria RJ]

  "Eventually og Forever" af @[Maria RJ]

  "As Long As You Love Me" af @[Amanda D.] og flere af hendes andre historier

  "Met Online" af @[Unidentified]

  "In Love With My Brother" af @[Nynne Rosenkilde]


  HUSK: Husk at brug hashtagget #AboutMOVELLAS , så jeg kan gå ind og se det senere.

  Jeg tagger @[NetteC] @[Maria RJ] @[Linnea H.] @[The Ugly Duckling] @[phinepigen] @[Laura G.] og @[Lukas. I. C.]
  sofie_love_one_direction
  Hej ida, jeg har læst et par stykker af dine historier, de er virkelige gode, du dkriver virkelig godt! Bliv gerne ved, og håber din drøm går i opfyldelse:)
  The Ugly Duckling
  1 Like
  Jeg er enige med @[sofie_love_one_direction]
  Idapigen1980
  2 days ago
  1 Like
  Hehe, hvor er i søde begge to - 1000 tak <3 <3 <3 :*
 • drunkinloviiii

  mumbled "#AboutMOVELLAS"

  5 Likes
  Heeeeeeej!

  Jeg tænkte på, om vi ikke kunne lave en ny taggeleg, hvor vi bruger hastagget #AboutMOVELLAS i hvert evig eneste af dem, og så svarer vi på de følgende fem spørgsmål. Jeg vil gerne se hvor meget det her kunne brede sig.

  1. Hvordan stødte du ind på movellas?

  Det er faktisk en meget sjov historie. Jeg kan huske, at jeg i 2011 spillede meget GoSuperModel og jeg var stor fan af Justin Bieber og One Direction. På et tidspunkt, så var der så en pige der delte en helt normal novelle derinde omkring en selvmordstruet pige, og jeg syntes at det var så interessant. Hun linkede så til en hjemmeside, og på daværende tidspunkt da skrev alle mine yndlingsforfattere. Jeg kunne huske, at jeg specielt faldt for @[Amanda D.] og @[Thea HS]'s skrive kunstskaber. Jeg begyndte at læse rigtig meget herinde, og for tre måneder siden begyndte jeg også at publicere noget af mit eget herinde.

  2. Hvad drømmer du om at blive i fremtiden?

  Som de fleste herinde sikkert også drømmer om, så drømmer jeg om at blive forfatter. Jeg vil gerne udgive en ungdomsroman og være ungdomsforfatter. Jeg syntes at herinde er en meget god idé, men det er ikke det eneste jeg drømmer om. Jeg vil også gerne være noget sundhedsagtigt noget. Jeg får topkarakterer i både fysik og biologi, og jeg vil gerne gøre en forskel. Bioanalytiker, sundhedsplejerske, og måske også læge, men for meget virker den titel uopnåelig. Første prioteten er dog forfatter.

  3. Hvad er dine yndlingshistorier?

  Her for tiden, der læser jeg mange historier, men jeg vil da udpege et af dem jeg finder bedst.

  Take Me-serien af @[Annabell Rosenbom]

  Og så elsker jeg The Maid - so much untold af @[Idapigen1980] : VÆR SØD AT OPDATER PÅ DEN!!

  HEEEY! Jeg lægger ud med de to spørgsmpål. I må gerne påføre flere spørgsmål, men det er hvad jeg slutter af med.

  HUSK: Husk at brug hashtagget #AboutMOVELLAS , så jeg kan gå ind og se det senere.

  Jeg tagger: @[AMAG] @[Tikkinikki] @[Idapigen1980] @[Isabellar] @[Vanessa B]
  Cibena
  3 days ago
  Ih, nogle gode spørgsmål! :D
  AMAG
  2 days ago
  Opdager først nu at jeg tagget, men tak for det. Hihi <3
  Amanda D.
  1 days ago
  Årh, det her fik virkelig et smil frem på mine læber! Tusind, tusind tak!!
  Og hey, med hensyn til din drøm om at blive forfatter, så er jeg sikker på, at den nok skal gå i opfyldelse. xx
Loading ...