FemaleDenmarkMember since 19 Feb 12Age 20Last online 3 weeks ago

17 year old writer!
Find me on fanfiction.net
https://www.fanfiction.net/~alwayselisabethian

 • AlwaysElisabethian
  Jeg har da aldrig skulle sætte min tekst in på hjemmesiden? Man opdaterer bare sit wordcount (altså ved at skrive tallet).
  Er oppe på 2000 ord :D hvis folk mangler inspiration er der også crawls - ex: http://nanowrimo.org/forums/word-wars-pr..
  Subangi
  11 months ago
  Ikke altid - nogle gange kan jeg skrive en kommentar midt inde i det hele, som jeg ikke føler, der skal med xD (bruger ikke altid kommentarfunktionen)
  Maria Louise Jensen
  11 months ago
  Ejjj. Er ellers en stor fan af kommentarfunktionen, haha. Hvis jeg læser noget igennem, der er noget lort, magter jeg ofte ik at deale med det og skrive, hvad der er i vejen med stykket, og så står det bare markeret med gult. :p
  Subangi
  11 months ago
  Jeg vil bare helst bruge kommentarfunktionen til andres kommentarer, men når jeg selv skriver kommentarer skal det helst være direkte i teksten - ellers overser jeg det ofte XD
 • AlwaysElisabethian
  Skal den være på dansk? For jeg har ret mange liggende, men de er alle på engelsk.
  Rebecca GuacanEditor
  1 years ago
  Det må du i princippet gerne, men konkurrencen kommer også til at ligge på den engelske side, så måske det ville være bedre der :-)
  AlwaysElisabethian
  Jeg har bare haft sindssygt mange problemer med at komme på den engelske movellas. Den sender mig til den danske med det samme.
  Thilde N
  1 years ago
  Virker det ikke, når du bare ændrer sprog nederst på siden?
 • AlwaysElisabethian

  mumbled "New idea!"

  I've decided to do my blogs/mumbles in English from now on, since I am unsure if I have any English followers :)
  So I've got this new idea for a short story, and I am so exicted to begin writing it! But! I will of course make sure that my 'I'm coming home' will be finished, before I put up something new :) I can tell you that the new short story is taking place in 1864!
  I hope you all had a merry christmas!
Loading ...