FemaleDenmarkMember since 23 Jul 15Age 16Last online 4 hours ago

PSherman42WallabyWaySydney
Sometimes the right path is not the easiest one.

» ⭐Super Reader Ambassadør 2016-17 «
» ⭐Ambassadør 2017-18 «

A Film by Baz Luhrmann.

by , Tuesday January 2, 2018
2 Likes
11 Comments
A Film by Baz Luhrmann.

Baz Luhrmann har kreeret nogle af de bedst-elskede film fra vores tid. Han har instrueret Moulin Rouge!, William Shakespeare's Romeo + Juliet, The Great Gatsby og Strictly Ballroom, og senest TV-showet, The Get Down.


Read more

 • Alittlebubble

  mumbled "TAK! UPDATE. WHAT? TILLYKKE! "

  2 Likes


  Hey, guys!

  Det er lang tid siden, og først og fremmest bliver jeg nød til at takke jer uendeligt mange gange!! TAK TAK TAK for at have stemt på @[Marzia H.] @[C. R. Håkansson] @[Lukas. I. C.] og jeg som Årets Collaboration med Faldet af Julen til Movellys. <3 <3
  Med 19% af stemmerne endte jeg på 2.pladsen som Årets Stjerneskud! WHAT! Igen SÅ MANGE GANGE TAK <3 I aner ikke, hvor meget det betyder.

  UPDATE:
  Jeg har været passiv-aktiv i næsten en måned. Jeg har været her og set jer, men meget i baggrunden. Jeg vil ikke komme med en meget lang forklaring på hvorfor, men jeg synes alligevel I fortjener en eller anden form for begrundelse – så jeg vil prøve at gøre det kort.
  Det gik op for mig, at jeg tabte mig selv i, at jeg altid vil hjælpe folk og gøre alle glade og tilfredse. Jeg ved, at det er umuligt, men det stopper mig desværre ikke.
  Jeg har ikke kunnet finde hverken overskuddet eller motivationen til at give ud af mig selv til mine egne projekter eller til andre de sidste mange uger.

  Jeg vil virkelig gerne back on track, men der er desværre bare en masse i mit mind set, som skal falde på plads. Det er ikke en nem proces, men en jeg er nødt til at igennem.
  Jeg er evigt taknemmelig for feedback og rosende ord, men jeg er desværre ikke særlig god til at tage i mod det. Min største kritiker er mig selv, og jeg mangler ofte troen på mig selv, og det bremser mig i mine projekter.

  Det var et af mine nytårsforsætter, at jeg ville arbejde med mig selv, og det gør jeg blandt andet ved hjælp af min Bullet Journal. – Hvis nogle kunne være interesserede, kan man følge med på min Instagram @alittlebubble_bujo

  Jeg mumblede i starten af året omkring nogle kommende blogindlæg. De er under udvikling, og jeg lover, at I får dem at læse, men jeg lover ikke hvornår.

  Jeg håber og krydser fingrer for snart at vende stærkt tilbage, fordi hold nu op, hvor jeg savner alle I dejlige mennesker her inde! Jeg kan slet ikke sætte ord på, hvor meget jeg har manglet jer og sammenholdet herinde i min hverdag.

  Jeg har ikke været gået helt i stå ;)
  Det er lykkedes mig at få publiceret et digt:
  Jeg overlever.Der er alle disse momenter, du tænker, at du ikke vil overleve. Og så overlever du.


  Og udgivet kapitel 5 af Instagram s.g & h.s. Som jo faktisk endte i top 3 i Årets Trailer til Movellys! Hvor vildt er det lige :O TUSIND TAK <3
  Instagram » s.g & h.sIt all started with a notification from one particular person. @harrystyles liked your post.


  Til slut vil jeg gerne lige benytte denne i forvejen kilometer lange mumble til at sige TILLYKKE til ALLE VINDERE og TOP 3'ER af MOVELLYS!!! <3

  Kæmpe stort KNUS -Alittlebubble <3
  P_i_n_k
  3 weeks ago
  1 Like
  Du er virkelig blevet savnet. Vi tager i mod dig med varm hånd. (hahahha ved ikke om man kan sige det)
  Fia V.
  2 weeks ago
  1 Like
  Jeg er lige midt i at kravle op af samme hul. Dejligt at have dig tilbage, skønne <3 <3
  Alittlebubble
  2 weeks ago
  Tusind tak for de søde ord alle sammen! <3 Det er dejligt at være tilbage <3 <3
 • Alittlebubble
  COVERET!! I adore it <3
  COVER STORE x ISABELLA LS
  COVER STORE x ISAB...
  13
  360
  7
  (X) OPEN // () TEMPORARELY CLOSED // () PERMANENTLY CLOSED Læs de første kapitler igennem for information. Der kan være lang ventetid i perioder, da jeg går på efterskole. Read the first chapters for...
  Isabella LS
  3 weeks ago
  Tusind tak venni <3
 • Alittlebubble
  1 months agoReply
  Åha, kan slet ikke forstå det snart er slut :( <3
  Into The Woods | Niall Horan
  Into The Woods |...
  73
  30.6k
  126
  En telttur i sommerferien med ens storebror og hans venner, er ikke noget man normalt siger ja til, men hvis din bror nu var Louis Tomlinson, ville du heller ikke have sagt nej. Lisa og Louis har et...
  Mathildeblicher
  1 months ago
  Kan jeg heller ikke selv, ha xD <3
Loading ...