FemaleDenmarkMember since 21 Oct 14Age 17Last online 3 months ago

We are all stories in the end,
Just make it a good one. eh?

 • Aequaliter Nubila

  HAD til fanfiction eller ej

  Jeg er tildels skeptisk over for fanfiction. Mest er det dog når det drejer sig om levende individer. Hvis det derimod er for at skabe flere fortællinger indenfor en speciel verden - simpelhen fordi der mangler flere historier. (f.eks. en historie om Harry potters forældre) Er der nogen som vil forklare mig pointen med fanfiction om f.eks. 1D, Justin Biber... Er det simpelt hen fordi man "drømmer" om at det man læser vil ske for en selv? Forklaring tak. :)
  Egern
  1 years ago
  jeg synes personligt at de der 1D, Jb. osv. fanfictions er blevet lidt af en joke, omen en stor del af massen elsker dem hvilket jeg synes desværre kan give problemer for dem, der er rigtig gode til ff emnet men ikke skriver om det alle de andre skriver om. da de måske får et mindre læser tal, hvilket er min begrundelse hvorfor jeg er stik imod idol ff.
  Queen Sun
  1 years ago
  Lidt et sendt svar, men jeg er enig med mange af jer andre herinde i det I skriver om "Idol fanfics" (egentlig et godt ord for det. Det har jeg aldrig hørt brugt før). Simpelthen fordi jeg synes, at der er en tendens til at glemme, at de kendte faktisk også er mennesker. Tænk hvor underligt (og til tider ubehageligt) at læse om sig selv, som om man var en karakter i en historie, der bare kan blive flyttet rundt som forfatteren nu engang ønsker. Og let's face it ikke alle fan fiction emner er solskin og regnbuer.. Man kan hurtigt komme til at ændre totalt på en eller andens personlighed og sætte dem i et dårligt lys.

  Når det er sagt, så skal jeg jo ikke sidde her og gøre mig til dommer over, hvad der er rigtigt og forkert, så folk må skrive, hvad de vil. De skal bare ikke forvente, at jeg hopper med på vognen xD.

  Til gengæld elsker jeg en god fanfiction i et fiktivt univers i ny og næ. Her er bøgerne ligesom skrevet, udgivet og tilhører derfor så at sige læserene, hvis I forstår? Selvfølgelig ikke i den henseende, at man burde kunne blive udgivet ved at skrive fanfictionen, men forstået som, at hvis folk ønsker at skrive videre eller bare lege rundt med et univers, de ikke har lyst til at forlade, synes jeg, at der skal være plads til det :).
  Fia V.
  10 months ago
  Jeg synes, at "Idol Fanfiction", som I kalder den, er blevet en smule latterlig og også er lidt synd for dem, som man skriver om. Som I jo allerede har skrevet, så er de jo også mennesker, og vi kender jo ikke til hele deres personlighed, men bare deres image.
  Til gengæld synes jeg, at en godt skrevet ff i et fiktivt univers er i orden. Jeg nyder selv at læse dem i LoTR og Sherlock universerne, fordi de er så geniale. Dog er der mange, som er til skam for hele universet, hvis jeg må være så grov (undskyld, men det er altså min mening). Hvis en karakter gør ting, som er helt ude af karakter, og som ikke kan blive begrundet, så synes jeg, at man ikke burde skrive ff.
  Så som opsamling: Ff er som oftest en hyldest til fandoms, og en måde på at digte videre på allerede eksisterende historier, men jeg forstår ikke ff med "rigtige" kendisser.
 • Aequaliter Nubila
  5 Likes
  1. Harry Potter - En fantastisk historie, godt skrevet, med både kærlighed, venskab og meget mere. Hvad mere har man brug for?
  2. Sherlock Holmes - Ligesådan her er de oprindelige historier fantastiske, og se bare på hvor mange forskellige udgaver, der findes af den fantastiske detektiv i dag. Tak til Sir Arthur Conan Doyle.
  3. Doctor who - Ja en tv-serie som har eksisteret i mere end 50 år. Det må da siges at være imponerende, der må være noget, som fanger seerne. Det vil sikkert kommer godt frem i en fanfiction.
  4. Ringenes herre (og hobbitten) - Disse fortællinger er også fantastiske, og vil forhåbentlig blive læst, fortalt og set langt ind i fremtiden. Man kan da heller ikke andet end finde mindst EN karakter at holde af. Legolas, den seje elver, som altid rammer plet med sine pile. Eller Thranduil (Legolases far set i hobit filmene) En ligeså imponerende elver. Eller en af hobbitterne, eller dværgene?
  5. Game of Thrones (a song of ice and fire) - Fordi drager. Flere end i hobbitten. Og fordi DRAGER!
  6. Pirats of the Carribean - Pirater. Havfruer. Levende døde. OG medvirkende er også Johnny Depp og Orlando Bloom (Spiller også Legolas i LOTR og hobbitten) Så, det kunne der sikkert komme noget godt ud af.
  7. Thor (Avengers) (Loki) - Det vil jeg gerne se en fanfiction med. Hvorfor får Loki ikke sin egen film? Det kunne da være meget fedt.
  8. Skønheden og Udyret - Min favorit disney tegnefilm, og en af mine ynglings eventyr. Den er så ... Dejlig. Og den har jeg ikke set fanfiction med før, ville jeg dog meget gerne.
  9. Eragon - Har alle hørt om den her? men altså endnu flere drager! Elvere, drageryttere!, krig. Den er bare god og DRAGER!
  OKAY jeg kunne nævne mange flere, så kommer dem der burde blive nævnt, men som jeg ikke nævner, da vi har brug for noget nyt og spændende og andet...., - Star wars, Merlin, Star Trek, Løvernes konge (Hvem elsker ikke den), Twilight, Hunger games, OSV...
  Queen Sun
  1 years ago
  Jeg elsker din A Song of Ice and Fire begrundelse xD
  Aequaliter Nubila
  Tusind tak XD synes også selv det er en af de bedste :) :D XD
 • Aequaliter Nubila
  Jeg er specielt glad for det om længden, det er en dejlig oversigt. Det vil sige at min historie super, meget snart er oppe på en kort roman. Yes!!
  Helt bestemt et godt indlæg, selvom jeg er en anelse uenig med det om planlægning, men det er nok fordi mine historier også kun hænger ordenligt sammen for mig XD
  Men kan godt lide det med 1. 2. og 3. akt, det er en glimrende måde at se det på.
  Aequaliter Nubila
  Det synes jeg ihvertfald selv XD
  Men jeg kan bruge det i omtrent tre-fem kapitler derudover kan planlægning ikke bruges XD
  Sofie R. E.Editor
  1 years ago
  Jeg synes faktisk netop planlægnign hjælper på det problem :)
  Aequaliter Nubila
  Ja, der er man jo så forskellige :)
  Og jeg kan nu meddele at min historie er oppe på en kort roman!!!!!!! yes!!! :) XD
  På en anden app (wattpad) bliver den også snart udgivet på engelsk!!! SÅDAN! :)
 • Aequaliter Nubila
  1 Like
  Hvad med at lave et kapitel om flertals-r den kan jeg nemlig godt bruge noget forklaring på :)
  Grammatikkens Fantastiske Huskeregler
  Grammatikkens Fant...
  85
  2633
  175
  Har du endnu ikke helt styr på det med komma? Kan du ikke finde rundt i, hvornår der skal være nutids-r? Kan du ikke huske, hvornår det er, der er regler for, om der skal være komma? Så er dette lige...
  Maria F.
  2 years ago
  Har allerede lavet et for et par dage siden og smidt det ud! ;) Nederen med den årsprøve - held og lykke!
  Aequaliter Nubila
  super, og tusind tak :)
  Maria F.
  2 years ago
  Så lidt - det er fedt, du kan bruge den! :D
 • Aequaliter Nubila
  Only!
  Vil du ikke nok lave nogle flere covers! Vi er i år 2015 nu. Ikke for at presse dig eller noget. Men KOM NU!!! Bebe :o
  Only's Coverstore
  Only's Coverstore
  15
  1680
  25
  Velkommen til mit (magiske) coverstore! :) Mangeler du et cover? Det tror jeg i hvert fald, at du gør siden du er her ;D Men bare rolig! Jeg kan måske finde det helt perfekte cover til dig! ^_^...
Loading ...