FemaleUnited StatesMember since 5 Oct 13Last online 4 years ago

 • adelinebrown2

  Corliss Online Financial Mag: Varoitus poliittisista levottomuuksista

  goodreads.com/topic/show/1518823-corliss..

  Warning of Political Unrest, Greece’s Samaras Says EU Debt Deal Can’t Be a Mirage

  Kreikan pääministeri Antonis Samaras sanoo euroalueen ei pitäisi lykätä päätöstä leikkaamiseen Kreikan velasta, varoitus, että laskennallinen toivoa voisi polttoaine poliittiset levottomuudet.

  Puhuminen myöhään tiistai-iltana Peterson Institute for International Economics, Mr. Samaras sanoi, että lama kuusi vuotta maan partaalla kasvu-uralle ensi vuoden alussa.

  Mutta hän sanoi Kreikan elpyminen tarvitsee huolellisen viljelyn varmistaa vakaan hallituksen ja taloutta.

  Pääministeri on keskellä neljän päivän matka Washingtoniin ja New Yorkiin. Hänen toinen Yhdysvaltojen matkan lähes niin monta kuukautta, hän yrittää vakuuttaa pääomarahastojen ja bond sijoittajat että hänen maansa on lopulta hyvä veto ja voittaa tukea kansainvälisen valuuttarahaston leikkaamiseen Kreikan velkataakkaa. Hän myös haluaa vakuuttaa Valkoisessa talossa, että Athensin sen sotilaallinen liittolainen, yksi harvoista konfliktialueiden konfliktin jälkeisen kehityksen alueen vakautta.

  "Emme et ole siellä vielä, mutta alus on tulossa noin," Mr. Samaras sanoi.

  Huolimatta yksi nykyhistorian suurin talouden uudelleenjärjestelyjä valtion velkasitoumukset uhkaavat hukuttaa talouden. Yksin korkojen eclipse ylijäämä lämmöntuotannosta hallitus voisi tehdä tulevina vuosina valtiontulojen ohittaa menoja.

  Siksi Mr. Samaras haluaa tukea IMF: ltä se työntää euroalueen antamaan anteeksi velkaansa.

  Kreikkalaiset on "evankeliumi valoa tunnelin" keskellä sen tuskallinen rakennemuutosta, Mr. Samaras sanoi.

  Maan bruttokansantuote on kutistunut 25 % ja työttömyysaste osuma ennätys korkea 28 %. Kaksi kolmasosaa nuoriso on työttömänä.

  Lue lisää:
  http://ireport.cnn.com/docs/DOC-1044778
  http://occupywallst.org/forum/corliss-on..
Loading ...