Drømmen


0Likes
0Comments
151Views
AA

3. Dagen

Dagen

Klokken er 16 og jeg er på vej hjem efter en hel times eftersidning. Bare fordi jeg kom til til af falde i søvn i matematik timen, for anden gang. Jeg kan da ikke gøre for af Helles matematik timer er så kedelige. Hun snakker så langsomt....................……………………

Jeg går ned af Solbærvej og går ind i nr 7 i et hus der nu er mit. Jeg fatter ikke at mine forældre synes at vi skulle flytte, ka okay huset er stører og ligger tætter på skolen, men alligevel.

Huset er stort og gammelt og ligner et hus man ser i gyserfilm.

Jeg går ind i køkkener og tager noget mad, på køleskabsdøren hænger der en seddel hvor der står "Hej Fie far og jeg er ude og handle ind".

Jeg ånder lettet op, jeg gad ikke høre på at de skælder mig ud over jeg faldt i søvn i matematik timen.

Jeg går oven på, på mit værelse. Jeg har fået 5 siders matematik får, bare fordi jeg faldt i søvn i søvn i timen. Så jeg begynder at lave matematik. I en af opgaverne skal man bruger en passer, men jeg kan ikke finde den. Jeg leder i min taske og på mit værelse, men der er den ikke. Jeg sidder lidt og tænker på, hvor den kan være. Måske er den oppe på loftet. Da jeg er oppe på loftet , går jeg hen til nogle papkasser der står op af væggen. Jeg begynder af rode i den. Der er passerer heller ikke. Så ser jeg en lille stol der står bagerst i rummet med passerer oven på.

Jeg begynder at gå der hen, men da jeg skal til at tage den, kommer der lige pludselig en mus og snupper den. Den løber hen til hen til en dør, jeg ikke har bemærket før.

Den har da ikke været der før eller har den

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...