Hjælp mig - hjælp dine børns genration


0Likes
0Comments
243Views
AA

1. hjælp mig - hjælp dine børns generations

Nogle supermarkeder stopper salget af avocadoer - de behøver for meget vand.

Hvert år stiger antallet af mennesker, motor køretøjer. Og hvert år, bliver det varmere.

Ozonlaget bliver mere forurenet, og mere og mere CO2 bliver tilbage under ozonlaget. Vi er begyndte at fælde større dele af skove, og gennemsnittet pr dag. Er omkring 27.000 fældet træer. Kun så vi mennesker kan skabe mere handel, liv og fremtid. På grund af det store antal af fældet træer om dagen, kommer der mere og mere CO2. Vore planter på denne jord, har brug for co2, men vi har for lidt træer. Vi ødelægger vores hav, som dækker 80% af jorden. Vi forgifter den med olie udslip. 3/4 dele af alt det oxygen vi indånder, kommer fra havet. Vi dræber koralerne, så er dem der skaber 75% af vores ilt.

Om cirka 80 år. Når min generations børn, har fået børn, som sikkert er teenagere. Kommer til at leve den frygtelige tid med påbegyndelse af ilt mangel. Det er min generation, vores generation, det skal rette op på det her. Vi skal stoppe med at fælde så mange træer, i så faldt, så plante et træ, fra hvert træ vi fælder. Vi skal udnytte solceller, det forurener ikke. Vi skal udnytte energien fra vinden og havet. Vi skal køre mere grønt. Vi skal opfinde nogle motorer der køre på damp - og det kan lade sig gøre!

Når du læser dette, ligemeget om du er 12,13,15 eller 37+, og tænker -hvordan kan JEG gøre en forskel?

-brug din cykel, eller gå, det er også sundt.

-Udnyt solcellerne

-skal du bruge transport, så brug offentligt transport. En bus og en bil der køre sammen rute hver dag forurener hver, lige meget. Men forskellen er et en bus (tog, fly m.m.) transportere flere på en gang. Derfor er det bedre.

Jeg har hjulpet mig selv, og den fremtid jeg kan så meget muligt. Og jeg vil blive ved med det, tænk over det.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...