Den naturlige skønhed

Dette er en essay om hvad den naturlige skønhed er, og hvad min mening er om den naturlige skønhed

0Likes
0Comments
196Views
AA

1. den naturlige skønhed

Hvis der er noget som jeg hader, så er det folk der over dosser af deres selvtillid. Men samtidig syntes jeg at det er fedt at en mand eller kvinde kan sige ud til alle andre "jeg er for lækker!".

Vi har en pige i klassen, der uden tvivl er glad for sig selv, meget selvsikker, og enda en del arrogant. Og selvtilliden fejler hvertfald ikke noget. Ikke fordi jeg ikke har noget i mod det, fordi det er da fedt at en person kan sige at han/hun, syntes selv at man er lækker. I stedet for dem som er sådan "jeg er alt for tyk!" Eller "jeg er alt for grim!". Okay, hvad hvis du er lidt til den gode siden, at du har lidt mere på side benene end andre har? Det betyder jo ikke at du er "tyk", fordi hvornår er man tyk? Er det når man vejer 40 kilo? 80? 100?

Jeg elsker at se på folk som er lidt over på den gode side, folk som har lidt mere på sidebenene end andre, og at se dem gå i bikini, shorts, crop tops.. jeg elsker det! Rigtigt mange personer er bange for at folk skal se hvor "stor" man er. Men jeg elsker når folk der er lidt "store" gå i tøj hvor de viser hud. Jeg syntes det er så fantastisk, og ikke mindst meget modigt af at de tør vise deres hud frem, for jeg kender mange som ikke tør det. Jeg kendte f.eks en gammel bekendt som vejede omkring de 80-90 kilo. Jeg kan huske at en dreng fra skolen ikke spurgte om hun skulle tabe sig lidt, jeg elskede hendes svar! "Nej, det skal jeg ikke. Jeg kan godt lide min krop, og dens form. Jeg vil ikke være en tynd blyant man kan knække over, men noget man kan holde fast i". Hendes svar betød så meget, og hun var en meget inspirerende ung kvinde, som også opfordrede andre unge kvinder som var lidt "større" at gå ud og vise lidt mere hud, eller tage en stram kjole på ude i byen.. jeg elsker når sådan nogle folk der har lidt mere fedt på kroppen, har meget selvtillid! Jeg syntes det er så stærkt af dem. Men hvad jeg ikke bryder mig om, det er folk der er så tynde, at hvis man prikkede til dem ville de knække midt over. Jeg hader når de siger "jamen, jeg er så smuk! Jeg er så tynd! Jeg har de perfekte former!"

Jeg hader det, jeg syntes personligt ikke godt om dem. Min mening er at jeg syntes ikke det er så kønt at se en pige på stranden i bikini hvor hun ligner et omvandrende skelet. Jeg syntes ikke det er så kønt. Men så er der selvfølgelig også de personer som bare ikke kan tage på. Da jeg var lidt yngre havde jeg selv meget svær med at tage på. Jeg vejede det jeg skulle, men jeg så bare ekstremt tynd ud. Nu er jeg der hvor jeg gerne vil være, sporty. Ikke fordi jeg går op i hvordan min krop ser ud, for jeg er faktisk pisse ligeglad om jeg har en stor eller lille røv. Fede eller tynde lår. Kort eller langt hår. Jeg har ikke selv valgt min krop, jeg er blevet født med den sådan her, og jeg er har lært at acceptere hvordan jeg ser ud. Jeg har i mange år prøvet på at gå som de andre for at blive "accepteret" og for at få venskaber. For Idag bliver man dømt på hvordan man ser ud. Og jeg blev desværre rigtigt meget dømt fordi jeg havde akne som jeg havde arvet fra min mor af. Jeg har længe syntes det var pinligt, men jeg er faktisk begyndt at være åben omkring det til andre mennesker, og hvordan jeg egenligt er blevet dømt på det. Nu går jeg selv meget med makeup fordi jeg har så mange ar. Og jeg glæder mig virkelig til den dag at det går op for mig at jeg ikke behøver at skjule mine ar for at blive accepteret, eller for at føle mig smuk! Jeg er stadig ikke modig nok, desværre. Men jeg kender rigtig mange der er røv ligeglade med hvad folk syntes om dem, og går som de vil, jeg syntes det er rigtigt modigt af dem. Der er f.eks rigtig mange kvinder som efter at havde født børn, har stræk mærker. Og uanset hvad grunden er til at man har ar, eller stræk mærker, så syntes jeg at man skal droppe det med at man ikke længer tør at vise sig frem på grund af det. Jeg syntes man skal gøre det som man altid plejede at gøre. Finde badetøjet frem og nyd en tur på stranden, og fuck med hvad fanden andre folk syntes om dig. Jeg ved selv, og det er der sikkert andre der gør, at når de ser nogle som gør noget man måske ikke selv ville turde, så er de faktisk rigtigt seje, de er modige, og jeg ønsker selv nogle gange at jeg ville være ligeså modig som personen der gjorde tingene, det er lidt en øjenåbner.

Men det er hvad den "naturlige skønhed" er. Det er at skulle turde at vise de ar, eller stræk mærker man har. At man skal gå i det tøj man har lyst til. At tag en tur i byen med veninderne uden makeup. At tage ens falske røv og bryst implantater ud, og vise hvordan den krop du blev født med rigtigt ser ud. Det, er den naturlige skønhed.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...