Marcus & Martinus pigere

Marcus møder nogen søde piger som er familien med page 4 . som de rigtig godt lige men det bare det hvordan skal de få en god ide fra drengen .. det bliver ikke let for drengen men de ved at de ikke skal give for til sidst bliver de godkend af drengen ... men om drengen få pigerne som kærester det ville tid visse--
¨
følg med historie så kan i finde ud om de finder sammen eller ikke
advarsel læs ikke med vist du er under 17

0Likes
0Comments
1013Views
AA

5. tivoli turen del 1

Næste dag.

Marcus synes vinkel .
Juhu i dag skal vi tivoli med vores storsøster og hendes Daniel. Jeg synes han ser sød ud da hun har vise mig et billede af ham på hendes telefon. Men nu vil jeg se at gøre klar, og hvem ved det kan være jeg kan score en sød pige i aften. Men en ting er sikkert er frisk på at prøve det hele i tivoli. Ligepludselig kunne jeg hører min bror Martinus vågne. Godmorgen bror sove godt spurgte jeg ham. Han svare ja det har jeg Hvad med dig bror. Jeg svare ja det har jeg os bror . To efter vi var stået op bakke det på dør.

Det var vores storsøster der kom ind af døren. Godmorgen har i sove godt, Marcus og Martinus. Svare vores søster til os. Og vi svare tilbage med det samme med et kor, ja det har vi.
Og vi glæder os til at komme i tivoli i dag søster sagde Marcus, med et glad smil. det kan jeg godt forstå svare søsteren. Og gik igang med at lave morgen mad til drengen, især æg og bekon det vil hun at drengen kan lide og spise. Så der mad råber storsøster til Marcus og Martinus. Så de skyndte sig i tøjet for at nå morgen mad, ind de skulle i tivoli i dag. Lige efter drengen hade spist morgen mad. Tog de afsted mod tivoli.

Spoler frem til Tivoli
Marcus og Martinus de glæder sig helt vildt, til at komme i tivoli i København. Og prøve nogen af de sjove forlystelser. Hvad med radio spurgt martnus Marcus om , de ikke skulle prøve radio billerne. Og det vil Marcus meget gang , så de begyndte sig at stå i gå til radio billerne. Imens der søster stod og gik på. Efter tur hos radio billerne. Få storsøster en SMS fra Daniel.

SMS sammentale
👨Daniel
👧søsteren

👨. Hey smukke jeg er på vej ind mod tivoli nu. Glæder mig til at se dig igen skat 😘. 

👧. Okay bare iorden. og åh hvor du bare dejlige søde, glæder mig os til at se dig igen om lidt 😚 og ringe når du er her i tivoli skat 😘

👨. Nurrh søde skat 😘.  Og ja self smukke det husker jeg. Vi ses senere 😚.

👧. Jesp det gøre vi 😘.

SMS sammentale slutte.

Marcus og Marcus tænk i starte hvem var det der skrev til vores søster. Men de viste os godt , at det var Daniel der skrev til hende.

Skal vi ikke op i diemon spurgte Marcus Martinus om? Han varer ikke rigtig glad for da han er bange for højde. Og bange for at flade ud i diemon.
 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...