Marcus & Martinus pigere

Marcus møder nogen søde piger som er familien med page 4 . som de rigtig godt lige men det bare det hvordan skal de få en god ide fra drengen .. det bliver ikke let for drengen men de ved at de ikke skal give for til sidst bliver de godkend af drengen ... men om drengen få pigerne som kærester det ville tid visse--
¨
følg med historie så kan i finde ud om de finder sammen eller ikke
advarsel læs ikke med vist du er under 17

0Likes
0Comments
1062Views
AA

4. hjem til søster del 2

jeg kan se vores søster ringer så jeg må heller tag den . eller tror hun vi ikke er på vej . og det ville ikke være så godt. han skyndte sig med det sammen med tag telefon . hej søs vi er på vej over til dig nu . vi skulle bare hilse på nogen af vores fans sagde Martinus til deres fans . åh okay lillebror så kan jeg bedre forstå lillebror .. og det er okay bror bare lov mig i snart kommer hjem til mig ind det bliver for mørk svare Cecilie tilbage på det Martinus sagde ... Kort efter slutte de sammetale .

Marcus skyndte sig med købt deres bus biletter . så de kan komme sikkert hjem til deres storsøster . selvom der mange fans som følg efter dem i bussen . det synes de var for meget . og sagde til fanse . hør her piger vi synes det er virkelig sødt at jer . af i elsker os så meget . men i bliver nødt lad være med at følg efter os Hele tiden . på grund af det bliver for meget for os . da vi os grene ved være sammen med vores familien. lidt alene og det ved jeg os martinus også synes . vi håber i kan forstå os . for det ville betyde virkelig meget for os . fans kunne godt forstå det selvom der nogen der var ked af det . men sådan er det jo nogen gang at drengen skal ha nogle privat liv ...
Sagde en af de søde piger i bussen til fanse . til sidst stop fans med at græde efter hun sagde det til dem . det fik marcus og martinus til at smilet på grund af hun hjalp dem.  med så de kunne få lidt privat liv ...

Spoler frem til bustopsted ..
Vi er ankomme til bustopsted mig og martinus . vi glæders os utrolig meget til at se vores dejlige storsøster . og være sammen med hende i en hel uge ..
Marcus skriver til deres storsøster . at vi er på nørebro st nu . hun svare okay super jeg kommer ned og henter jeg nu .. Okau super søs svar martinus tilbage .

To minutter efter ankommer deres søster . lige da marcus og martinus så deres søster . skyndte de sig vildt meget os deres søster og gav hende et kram . gud hvor har vi savne dig sindsyge meget søs . deres søster blive vildt glad for at se sin yndlings brødre .. Og sagde til dem . jeg har os savne jer marcus og martinus . har i det godt og går det godt i skolen . martinus og martinus de  nikkede begge to.  Og fortalte hvordan det gik i deres skolen . og det gik sindsyge godt for dem . da marcus og martinus har fået en sød veninde som Hedder Josefine . og hun er ligesom en søster for dem ...

Det blive deres storsøster rigtig glad for at høre . og  sagde til drengen at hun har fået en sød Kæreste som hedder daniel. og han kommer forbi i weekend . han glæder sig til at møde jer i weekend ..

martinus og marcus tænke vildt meget over hvem er daniel . og er han sød i mod vores søster . for det håber virkelig han er . for ellers kommer vi efter ham..

Søs må  vi komme i tivoil en af dagen sprugte martinus til deres storsøster . fordi han ville rigtig en tivoli en dag sammen med hans familien i københavn . som han ikke ser så tit .

Det synes deres søster var en vildt godt ide. Så hun skyndte sig med at sprøger hans kæreste. Om han ville med dem i tivoil i weekend på sms . han svare på sms. Hey skat det ville jeg super grene sammen med jer skat . hun svar super skat så ses vi skat . sms sammetale slutte ..

Søs må vi se et billede af ham daniel.  din nye Kæreste  Spurgte marcus . jo self må i det sagde deres storsøster . og fandt et billede af ham på hans facebook . drengen synes han så vildt sød søde. Og synes han passer perfekt til deres storsøster ... Det betyde virkelig meget for deres søs  . lige pludselig spurgte marcus om far vist det .. At hun har fået sig en nye kæreste .

Nej ikke i nu søde bror men jeg fortæller ham i morgen . når han ringer til mig og hører hvordan det gå med mig ..

Når nu  er klokke blive 21 .30 drengen og
Mig er vildt trætte så vi beslutte os at gå i seng nu ... Så vi kan være firske i morgen til en helt ny dejlige dag ...

740 ord ..

Håber i kan lige min historie ...
Og i undskyld det tog virkelig langt tid .. Men skulle finde nogle til kapitel .. Kom med et like eller kommerter vist du vil

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...