Marcus & Martinus pigere

Marcus møder nogen søde piger som er familien med page 4 . som de rigtig godt lige men det bare det hvordan skal de få en god ide fra drengen .. det bliver ikke let for drengen men de ved at de ikke skal give for til sidst bliver de godkend af drengen ... men om drengen få pigerne som kærester det ville tid visse--
¨
følg med historie så kan i finde ud om de finder sammen eller ikke
advarsel læs ikke med vist du er under 17

0Likes
0Comments
940Views
AA

3. hjem til Søster del 1

Næsten morgen...

Klokke er Ca 8:00 om morgen og drengen bliver vække .. På grund de skal hjem til deres storsøster i en uge. Den uge de spiller i tivoli .

Vågn op Marcus og Martinus i skal op nu drengen .. Drengen var ikke så glad for stå op i starten.. Men efter deres far sagde de skulle hjem til deres storsøster .. Gik der ikke langt tid før drengen stod op .. for de glæde sig vildt meget til at komme hjem til deres storsøster ..

drengen de fik et dejlige langt bad . ind de skulle afsted mod lufthavn . for de skal med flyve klokke 12.00 .  bagefter bad fik drengen bedsked på at de skal tag tøj på nu . på grund de hade ikke så meget tid til at slappe af i . for ellers kunne de ikke nå flyve og det går ikke tænke Marcus og Martinus. så de skyndte sig kort efter med at komme i tøjet. Så de kunne nå kom med flyve til københavn .

Martinus og marcus ankommer til norges luftshavn . lige pludselig kan marcus se at deres storsøster ringer til drengen på martinus telefon. Martinus han tag self telefon op til øre . og  siger hello søster .. Hun svare hey lillebro hva så hvor langt er i bror . vi er ved lufthavn søs . okay bror det iorden bare skriv når i er ved nørebro st . så kommer jeg ned og henter jer . 

Drengen Jeg har tænk på nogle. Kunne i tænke jer at komme i biffen med jeres storsøster . jo Det vil jeg meget grene sagde de begge to til deres far. Kort efter gav far dem nogen penge som de kunne hygge sig med sammen med deres søster .

Spoler frem til flyve
Flyve er ved at være klar til at vi kan komme om bord sammen med vores far . på grund vi ikke så gammel i nu. Men vi synes det er fint nok at vores far tag med for hyggeligt s skyld . .

Flyve forklare os at vi letter om lidt og jeg kan godt mærke Jeg er begyndte at blive træt og det kunne marcus og mærke at var ved at blive træt . tænke martinus ind i sin egen tanker. Far hvad med vores søster hun skal da være med os back sterg sagde martinus til deres far . åh gud ja det har du ret i svare deres far tilbage .. Og skyndte sig med at ringe til tivoli . for at sørge for søster kommer back streg . for det ville betyde virkelig meget for os .. Vist hun måtte for tivoil.

Telefon
Sammetale
T-tivoil j-john

J.Hey tivoil Det john her. Jeg ville bare spøger om drengens storsøster. Kunne komme med i tivoil back streg.

T. Hey john uh den bliver meget da der mange der grene ville ind til drengen. Hvordan kan jeg være sikkert på det er
Deres storsøster .

J. Hvad vist det er min datter ? Tror du så på den af Det er min datter ? Kan sagtens visse dig et billede af hende.  som bevis på det er min datter ?

T . nej nej det behøves ikke jeg tror på dig og giver dig en vip -billete til drenges søster hvad er hende s navn .

J. Hun hedder Cecilie jensen men hvordan kommer hun ind på næsten torsdag ? Hvor drengen skal spille ?

T. Bare rolig den klare jeg skriver bare hun er på gæste liste .

Sammetale slut
Lige da faren skulle til og sige det til marcus og martinus den god nyhed . kunne han se at de var vildt smadret og trætte . så han ville helst ikke vække dem . så han ville forklare dem senere når i er i en taxa . for far manden han  tænker der stå nok sidsyge meget fans ved lufthavn..

 

Ankommer til kbh lufthavn kl 13.00 ca.  men da drengen komme ud af lufthavn.  komme der 1000 skrige fan der er besta af dem . drengen ville jo self være sød mod deres fans . så de gav tid til deres fan i et stykke tid ..

662 ord

Håber i kan lige historie <3

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...