Thildes årskalender 2017

Konkurrencer hver onsdag! Den var et hit i 2015, men gik ned, da mange kapitler blev slettet i forbindelse med nogle problemer på siden. Nu er den tilbage, og i år vil den blive! Dette er min kalender for 2017. Hver dag vil jeg give jer en aktivitet som blandt andet kan være en konkurrence, lidt god læsning, noget at grine af eller nogle skrivetips. Naturligvis holder jeg jer også opdateret på, hvad der sker i løbet af året. Hav et godt år!

10Likes
14Comments
1896Views
AA

1. Søn 1/1

Søndag den 1. januar 2017

Dagens begivenheder:

Nytårsdag

___________________________________________________________________________________

Hey guys!

Nu er år 2017 helt officielt begyndt, og er vi ikke enige om, at det skal være et megafedt år? Det synes jeg ihvertfald, at det skal. 

Som det første kan jeg lige fortælle jer lidt om mine planer. Jeg har blandt andet startet denne her kalender op,,som jeg også havde i 2015, men den gik desværre ned efter nogle problemer med siden, og jeg fik den aldrig op igen, men jeg lover, at det ikke sker i år.

I kalenderen vil jeg komme med lidt underholdning til jer hver dag, og hver onsdag kommer jeg med en fed konkurrence til jer, og præmierne bliver alt fra anmeldelser på din historie til iTunes-gavekort, så glæd jer! :D

Udover det, har jeg et par historier i ærmet, som jeg vil dele med jer. Den ene vil nok blive publiceret her i januar og handler om at udleve sine drømme, selvom de virker uopnåelige. Den foregår i Norge ved vintertid, mere kan jeg ikke afsløre :) Og så har jeg i god tid planlagt endnu en julekalender, som jeg vil skrive i efteråret - I får den selvfølgelig ikke før december, men hvis I er nysgerrige, skal jeg nok holde jer opdateret undervejs.

Og så har Movellas jo for lidt tid siden, lavet de her "User blogs", og på dem har jeg tænkt mig at anmelde nogle bøger i løbet af året. Blandt andet har jeg "Let it snow" - som man jo har haft muligheden for at vinde i december - og Veronica Roths nye bog "Dødens mærker".

Selvfølgelig har jeg også nogle spændende planer udenfor Movellas i løbet af året. Blandt andet skal jeg konfirmeres (meget spændende, ja), til Shawn Mendes koncert i København(!!!!!) og på weekendtur til Tyskland med min bedste veninde, hvor vi blandt andet skal i Heide Park.

Så mit år bliver fyldt med spændende oplevelser og planer. Hvad med jer, har I nogle planer for året, eller bliver det bare et af de kedelige?

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...