Best Boys Ever

Ivy og hendes bedste veninde Sofia vinder en luksus ferie med alt betalt. De glæder sig virkeligt meget. Oven i det, har de også fået billetter til en 5 Seconds Of Summer koncert. Som Sofia er MEGA fan.

Men hvad sker der, når pigerne finder ud af, at de bor på samme hotel som drengene?
Vil noget ændre sig?
Vil nogen få følelser for nogen?
Vil det stadigt være den ferie de havde forestillet sig?

Alt ender ikke altid godt

/Denne bog ligger også på Wattpad afsluttet - sararosa_5sos/

- Sara

0Likes
0Comments
2613Views
AA

9. Kapitel 9

Da det bliver eftermiddag, er vi alle trætte. Sofia har ligesom "vænnet" sig til at være sammen med sine idoler, hvilket jeg er meget taknemmelig over. Hvis jeg skulle høre på hende døgnet rundt, ville jeg da dø! Ej nok ikke men.. Glem det! Alle drengene undtagen Michael og Sofia er gået op efter is. Mig og Michael ligger bare, og soler os lidt i stilhed. 

Jeg tror faktisk, at han sover. Jeg kigger over på ham, og ganskerigtigt ligger han og sover. Okay Ivy, du har lov til at være ond engang imellem. Jeg rejser mig forsigtigt så jeg ikke vækker ham, og snupper en spand vi lånte af en familie tidligere. Jeg lister hen til poolkanten, og fylder spanden med vand, hehe! Lige det jeg vender mig om, og skal til at kaste vand i hovedet på Michael, ligger Michael ikke i solsengen?? Jeg kigger forvirret rundt, og kan så mærke nogle hænder gribe fast om mine føder. Jeg bliver så forskrækket at jeg taber spanden udover mig selv, og jeg mister balancen og ryger i poolen. Da jeg kommer på til overfladen svømmer Michael ved siden af mig. Han har et kækt smil på læben.

" Ikke hurtigt nok min kære ven! " Griner han, og jeg plasker noget vand på ham. Det plejer altid at lykkedes for mig. Jeg må se godt fornærmet ud, for Michael begynder bare at grine endnu mere. Jeg vender mig væk fra ham, og kigger efter de andre. Og så mærker jeg to hænder om mig som trækker mig igennem vandet. Jeg prøver at rive mig løs men jeg er ikke stærk nok. Personen kan mærke, at jeg stritter imod, og begynder at kilde mig! Min ENESTE svaghed! Jeg begynder at grine hysterisk og jeg kan høre personen bag mig grine. Det er Michael. Det havde jeg enligt også forventet.

"  STOP! Jeg beder dig " siger jeg og griner og han griner også. Han er utroligt stærk!

" Så skal du hjælpe mig med noget " Han stopper og vender mig om, og han smiler kækt til mig. Jeg kigger mistroisk på ham, men det skulle jeg ikke havde gjort, for så begyndte han bare at kilde mig igen. Jeg griner. 

" Okay Okay men hvad skal jeg hjælpe med? " spørger jeg, og Michael stopper med at kilde mig.

" Vi ligger os i baghold! Når de andre kommer kaster vi vand på dem " Han smiler og jeg griner. Drenge bliver da heller aldrig voksne! Værtfald ikke ham her!

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...