Best Boys Ever

Ivy og hendes bedste veninde Sofia vinder en luksus ferie med alt betalt. De glæder sig virkeligt meget. Oven i det, har de også fået billetter til en 5 Seconds Of Summer koncert. Som Sofia er MEGA fan.

Men hvad sker der, når pigerne finder ud af, at de bor på samme hotel som drengene?
Vil noget ændre sig?
Vil nogen få følelser for nogen?
Vil det stadigt være den ferie de havde forestillet sig?

Alt ender ikke altid godt

/Denne bog ligger også på Wattpad afsluttet - sararosa_5sos/

- Sara

0Likes
0Comments
2590Views
AA

8. Kapitel 8

Jeg vågner og ligger bare og kigger lidt rundt! Det er vores 2 dag, ikke mere eller mindre. Jeg kigger over mod Sofias seng, og hun ligger med halv åben mund og snorker!

Hehe!

Jeg lister ud af min seng og snupper min telefon! Jeg trykker ind på kamera og knipser et par skønne billeder af hende! (sarkastisk) og så finder jeg noget tøj. Jeg gør det stille. Jeg snupper en hvid t-shirt hvor der står - FUCK OF . Yeah i know, men det er en af mine yndlings trøjer! Jeg snupper et par sorte shorts og tager lidt vandfast mascara på (Fordi jeg sikkert skal bade) og tager nogle armbånd. Jeg snupper min telefon og kigger mig en sidste gang i spejlet. Mit naturlige røde hår lader jeg bare hænge løst og uglet. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg kan godt lide det uglet.

Jeg lister ud af døren og sætter kursen mod elevatoren. Jeg ved faktisk ikke hvad klokken er men jeg er hundesulten! Jeg stiller mig ind i elevatoren og trykker på knappen og venter bare på at dørene lukker. Lige det at døren skal til at lukke komme der en og stiller sin fod i klemme og går ind ved siden af mig. Jeg kigger op og møder de her *fucking* blå øjne.. Luke! Jeg kigger væk igen og står lidt og kigger på mit spejlbillede i elevatordøren.

" Jeg vidste ikke at du kendte os? " Siger Luke lige pludseligt og kigger undersøgende på mig. Jeg vender mig om og kigger på ham.

" Det gjorde jeg heller ikke, ikke før koncerten " Siger jeg imens vi træder ud af elevatoren og sætter kurs mod buffeen. Vi går direkte op og snupper noget mad. Jeg snupper noget frugt og noget yoghurt. Bagefter sætter jeg mig ved et bord i hjørnet. Luke følger bare efter mig med hans tallerken proppet med mad.

" Så du vidste ikke at vi var 5sos igår eftermiddags? " Spørger han og begynder at spise. Jeg tager en bid af et af mine jordbær.

" Næh... " Siger jeg og spiser resten af det. Han smiler lidt for dig selv og jeg koncentrere mig bare om min mad.

" Hvorfor sagde du ikke noget igår? " Spørger han.

" Jeg vidste jo ikke hvem i var? " Svarer jeg.

" Nej altså bagefter koncerten? " Siger han og kigger på mig. Jeg kigger op på ham.

"Jeg ville måske bare ikke ødelægge vores venskab? "

Jeg har allerede spist alt min frugt. Jeg skæver til min yoghurt.

" Hvorfor skulle det ødelægge noget? " Han ser meget forvirret ud. Jeg smiler til ham.

" Måske troede i at jeg var en sygofan der udgav sig for ikke at vide hvem i var.. Hvad ved jeg " Han begynder at grine og det smitter. Da vi har spist aftaler vi at mødes ved poolen.

Jeg smutter op på værelset, Sofia sover stadig. Jeg tager bikini på indenunder mit tøj og snupper min "strand taske", altså en taske med blade, solbriller og solcreme og sådan nogle ting. Så skriver jeg en seddel til Sofia og smutter igen. Da jeg kommer ned ved poolen er Luke der allerede. Han vinker mig hen til sig, og der er enligt ikke så mange mennesker! Han har valgt nogle stole nede i et hjørne, og han har lagt håndklæder til de andre drenge også. Jeg har ikke engang tænkt på at tage et med til Sofia!! Ups, det er jo hvad der sker.

Jeg sætter min taske og spreder mit håndklæde ud over solstolen. Luke ligger med bar overkrop og badebukser. Han har sorte solbriller på og ser virkeligt... Ej tag dig sammen Ivy, drenge gider dig ikke. 
Jeg tager mit tøj af så jeg kun har bikini på og stiller mig hen ved kanten til poolen. Luke kigger op og tager sine solbriller af og kommer hen til mig. Lige pludseligt er der en der skubber til mig. Jeg mister balancen, men personen skal ikke tro at han slipper for det. Jeg griber fat i personen og trækker ham med i faldet. Jeg rammer vandet og kommer så op til vandoverfladen igen. Jeg griner og kigger på personen jeg greb fat i. Jeg havde troet at det var Luke jeg havde fået fat i, men næh nej. Det var Calum i fuld beklædning. Jeg griner og han kan heller ikke lade være.

" Hvad skulle det til for? " Han griner og plasker vand i hovedet på mig.

" Du startede med at skubbe " Forsvarer jeg mig og griner. Jeg høre flere stemmer grine og vender mig om. Ashton, Michael og Luke er flade af grin.

" Hvad mener du? " Spørger Calum overrasket. Jeg kigger op på Luke som bare smiler uskyldigt.

" Flere der skal i vandet med beklædning? Spørger jeg og kigger truende på dem, og de stopper straks med at grine. Luke har badebukser på, men Ashton og Michael har stadig t - shirt på også. Calum kravler op og tager sin nu våde t-shirt af og hopper i igen, efterfulgt af de andre. Vi bader og griner. Så hører jeg et skrig og vender mig om. Der står Sofia og ligner en der snart besvimer. Jeg griner.

" Godmorgen Sofi, kommer du i og bader med os? " Spørger jeg og Sofia nikker kraftigt og snupper sit tøj af, så hun kun har bikini på. Hun laver en bombe, og vi griner alle. Hun hopper i favnen på Michael og Michael griner bare.

" Jamen goddag Sofia " Siger Michael og griner og løfter hende højt op over vandet. Hun hviner og griner. Og så får Luke den skønne ide at gøre det samme med mig. Jaaa.. Nej! Han kommer bagfra og jeg er overhovedet ikke klar på det. Så jeg skriger op. Han er stærk og jeg er heller ikke særligt tung så han kaster mig op. Jeg griner.
Jeg tror aldrig jeg har grinet så meget på en dag!

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...