Best Boys Ever

Ivy og hendes bedste veninde Sofia vinder en luksus ferie med alt betalt. De glæder sig virkeligt meget. Oven i det, har de også fået billetter til en 5 Seconds Of Summer koncert. Som Sofia er MEGA fan.

Men hvad sker der, når pigerne finder ud af, at de bor på samme hotel som drengene?
Vil noget ændre sig?
Vil nogen få følelser for nogen?
Vil det stadigt være den ferie de havde forestillet sig?

Alt ender ikke altid godt

/Denne bog ligger også på Wattpad afsluttet - sararosa_5sos/

- Sara

0Likes
0Comments
2525Views
AA

7. Kapitel 7

Vi går igennem en masse gange med en masse knapper. Jeg må virkeligt tage mig sammen for ikke at trykke på nogen. Men i ved, alle de farver!.. Ja okay jeg har bare et problem. Sofia springer nærmest efter manden og er lige ved at vælte ind i ham da han stopper. Han åbner en dør for os og giver tegn til at vi skal gå ind. Vi går ind i en lang gang med en sofa i den ene side.

" Sid ned imens i venter, drengene vil komme snart " Siger han og smækker døren. Jeg får et chok og er ved at skvatte ned på gulvet. Sofia ligger ikke engang mærke til det. Hun er travlt optaget af at holde øje med om de kommer! Jeg er til gengæld træt, og kaster mig stort set ned i sofaen. Jeg når lige at lukke øjnene. Det har været den bedste koncert jeg har været til. Jeg forstår godt Sofia. De er fandme også søde...

Jeg vågner fra mine tanker da Sofia begynder at skrige. Jeg for op og kigger forskrækket på hende. Hun hopper op og ned imens tårende løber ned af hendes kinder. Calum kommer løbene hen og omfavner hende. Efterfulgt kommer Ashton, Michael og til sidst Luke. De er alle optagede af Sofia, så de lægger ikke mærke til mig, lige ind til Sofia åbner munden.

" Ivy, kom! " Siger hun og vinker mig over. De andre kigger spørgende over hvor jeg sidder. De kigger overrasket på mig.

" Ivy? " spørger Ashton og jeg rejser mig. Jeg lister stille over til dem.

" Hey Ash " Siger jeg og krammer ham. Bagefter krammer jeg de andre.

" Kender i hinanden? " Spørger Sofia og kigger rundt på os og ligner et stort spørgsmåls tegn!

" Det kan man vel godt sige " Siger Calum og smiler til mig. Manden fra før stikker hovedet ind af døren.

" 5 min " Og lukker den igen.

" Lad os tage et gruppebillede " Siger Michael og smiler.

" Men hvem skal så tage billedet? " Spørger Calum trist og kigger rundt på os.

" Det kan jeg godt " Siger jeg og tager min mobil frem. Jeg er jo aligevel ikke en "Stor" fan, så hvorfor ikke. Sofia smiler taknemmeligt til mig og jeg smiler tilbage. Jeg trykker løs på knappen hvor man tager billeder og på det sidste kysser Michael og Ashton Sofias kinder. Sofia smiler et prisvindende smil og tager sig derefter til kinderne. De griner af hende. Hun griner også og vi slutter med en gruppekrammer. Manden fra før kommer og følger os ud til taxierne. Sofia er helt oppe og køre, men jeg hører ikke helt efter. Jeg er så træt efter en lang dag og aften. Klokken er vel også 23:30 eller sådan noget??

" Men fortæl mig lige, hvor kender du dem fra? " Spørger hun i taxien og kigger seriøst på mig. Hvad skal jeg sige? Hun er min bedste veninde, så at lyve nytter ikke!

" Vi hang vel bare ud ved poolen det meste af dagen " Siger jeg og hun får store øjne. Og så kigger hun surt på mig.

" Hvorfor sagde du ikke noget? " Spørger hun og kigger bebrejdende på mig. Jeg føler mig lige pludselig så skyldig!

" Jeg vidste ikke hvordan de så ud? " Siger jeg og tager fat i hendes hånd. Hun kigger på vores hænder og så på på mig.

" Det må du virkeligt undskylde Sofia! Det var ikke min mening at.. " Mere når jeg ikke at sige før hun begynder at grine. Jeg kigger forvirret på hende.

" Det er altså okay, jeg glemte jo selv at vise et billede " Hun kan næsten ikke få vejret af latter. Da vi kommer tilbage til hotellet går vi bare direkte i seng!

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...