Best Boys Ever

Ivy og hendes bedste veninde Sofia vinder en luksus ferie med alt betalt. De glæder sig virkeligt meget. Oven i det, har de også fået billetter til en 5 Seconds Of Summer koncert. Som Sofia er MEGA fan.

Men hvad sker der, når pigerne finder ud af, at de bor på samme hotel som drengene?
Vil noget ændre sig?
Vil nogen få følelser for nogen?
Vil det stadigt være den ferie de havde forestillet sig?

Alt ender ikke altid godt

/Denne bog ligger også på Wattpad afsluttet - sararosa_5sos/

- Sara

0Likes
0Comments
2521Views
AA

6. Kapitel 6

Jeg finder en flot lårkort kjole, og nogle sorte vans, og Sofia gør det samme. Sofia har hængt ud med en dreng det meste af dagen, som hedder Nick. Hun havde glemt alt om 5sos indtil at jeg ringede og mindede hende om at vi skulle til koncert. Så kom hendes indre fangirl frem igen.

" Tænk at jeg ikke engang har vist dig et billed af dem " Griner Sofia imens hun ligger det sidste lag makeup. Jeg smiler til hende og finder min telefon. Jeg går på google og søger på 5sos billeder. Jeg trykker ind på det første og... Og...

" Det..det..." Stammer jeg og ligner muligvis en der har set et spøgelse. Sofia kigger på mig som om at jeg er en idiot, og forsætter med hendes makeup.

" De er lækre, Right? " Siger hun og smiler. Jeg slukker telefonen og sætter mig ned. Jeg har hængt ud med et kendt band hele eftermiddagen, uden at vide det? Og ingen af dem sagde noget! Det var derfor at jeg syntes deres stemmer var bekendte!! What The Fuck!

" Og jeg har en overraskelse til " Siger Sofia og finder to VIP skilte frem.

" Vi skal møde 5sos efter koncerten! " Hviner hun og hopper og danser. Hvor mange penge har Sofia ikke!! Jeg ved faktisk ikke hvorfor jeg ikke hopper og danser. Jeg har bare.. Nydt den her eftermiddag så meget, og jeg vil ikke ødelægge vores venskab! Måske tror de bare, at jeg er en eller anden sindsyg fan!

" Er du færdig, Ivy? Vi skal gå nu hvis du vil have en god plads?" Sofia trækker mig op af sofaen og ligger et sidste lag makeup på mig. Så trasker vi hånd i hånd ud ad døren, kurs mod 5sos' koncerten!

Da vi ankommer er der en lang kø. Men som i nok kan gætte, er der fordele ved at have et VIP kort. Vi går bare direkte op forrest. Vi venter i 40 min og bliver derefter lukket ind. Mig og Sofia for pladserne midt for dem forrest . Sofia tager selfies, og står klar med telefonen, til når de går på! Jeg står lidt og tripper! Jeg havde sådan glædet mig til den her koncert, og nu... Ja jeg ville ønske at jeg havde en sort hættetrøje på eller noget. Lige pludseligt bliver alt sort og en trommesolo starter. Alle piger i hele salen begynder at skrige på livet løs. Derefter kom der 3 skygger ud på scenen, og ja så starter de med at spille. De spiller vildt godt og jeg bliver næsten en del af musikken, hvis man kan sige det!

....

Koncerten er nu næsten slut, og de har ikke set mig. Ja det er også lidt usansynligt når der er så mange mennesker! Men stadig. Alle mennesker begynder at gå mod udgangen, mens mig og Sofia bliver eksporteret hen til det rum vi skal møde dem i.. Jaa!..nej!

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...