Best Boys Ever

Ivy og hendes bedste veninde Sofia vinder en luksus ferie med alt betalt. De glæder sig virkeligt meget. Oven i det, har de også fået billetter til en 5 Seconds Of Summer koncert. Som Sofia er MEGA fan.

Men hvad sker der, når pigerne finder ud af, at de bor på samme hotel som drengene?
Vil noget ændre sig?
Vil nogen få følelser for nogen?
Vil det stadigt være den ferie de havde forestillet sig?

Alt ender ikke altid godt

/Denne bog ligger også på Wattpad afsluttet - sararosa_5sos/

- Sara

0Likes
0Comments
2519Views
AA

4. Kapitel 4

Jeg åbner døren til vores værelse. Sofia sidder og hopper op og ned i sofaen. Jeg kigger underligt på hende. Jeg smider mig ned ved siden af hende og venter på at hun vil forklare hvorfor hun hopper. 
" Vi skal til koncert i aften " Skriger hun efterfulgt af at hun springer ned fra sofaen og danser spadser dans. Hun prøver at twerke, men det lykkes ikke. Jeg griner. Jeg rejser mig og danser med hende. I løbet af flyturen blev jeg faktisk ok fan af 5sos men jeg er ikke en fan endnu. Musik siger mig meget, men jeg er ikke typen der råber og skriger over sangerne. Jeg ved ikke engang hvordan de ser ud! Vi kaster os forpustede ned i sofaen. Hun finder sin telefon og jeg finder min. Og så begynder hun at skrige. Jeg holder mig for ørene, men skriget fortsætter indtil hun ikke kan skrige mere.

 Jeg kigger overrasket på hende. Hun viser mig sin telefon imens hun styrter ind og finder noget tøj. Jeg læser teksten til et billed. 
 

5 seconds of summer skal bo på det fantastiske 5 stjernede hotel i Californien ! Hotellet er kun for de fineste mennesker ... 

Jeg gad ikke læse mere af artiklen! Nu forstod jeg hvorfor Sofia var sådan oppe at køre. Men man kan enligt godt forstå hende. Hendes største idoler er trosalt også på samme hotel som hende. Jeg trykker på en lille knap for at se et billed af dem da Sofia kommer farende og snupper telefonen. Hun ligger den i sin taske og hopper i hendes sandaler. Jeg kigger forvirret på hende. 
" Vi skal ud og finde dem " siger hun og hiver mig op fra sofaen. Jaaaa vi skal ud og finde et band som jeg ikke kender istedet for at ligge ved poolen (Mærk sarkasmen). Jeg tager mine klipklapper på og trasker efter Sofia, som et meget hurtigere end mig. 
" Tænk at de er her et sted " Hviner hun og laver et lille glædes hop. Jeg himler med øjnene af hende. Så længe vi ikke støder ind i den lyshårede fyr er det fint. 
" Hvad siger du til at jeg tjekker ved buffeen og du tjekker ved poolen? " Spørger hun. Hun kigger på mig med hvalpeøjne og jeg kan ikke stå for det. 
" Ok... Men spis så også lidt morgenmad nu hvor du er der nede " Siger jeg og trasker mod elevatoren.

Mig og trapper slog op for lang tid siden. Ahahaha trapper! Så kan i lære det. Jeg trykker på knappen som fører til den etage poolen er på. Jep! Den ligger ikke på jorden. Jeg stiger ud og kigger rundt. Jeg finder en solstol og ligger mig i den. Jeg kan jo lige så godt få noget sol, nu hvor vi er på ferie. Jeg kigger rundt. Og gæt hvem det ligger lige ovre på den anden side af poolen. Drengen med de blå øjne og hans venner. De snakker og griner og nogle af dem hopper i vandet. Jeg føler en stor trang til at hoppe i vandet. Men jeg kan jo ikke svigte Sofia. Jeg skal jo kigge efter et band! Men jeg ved jo ikke engang hvordan de ser ud? Gud nej! Jeg begynder at grine og folk rundt om mig glor på mig! Men det stopper mig ikke i at grine . Jeg sidder her og kigger efter nogle som jeg ikke aner hvordan ser ud. Da jeg har grint færdigt, opdager jeg at drengene på den anden side sidder og kigger på mig. Jeg skynder mig at smutte ind igen for at finde Sofia. Men da jeg kommer ind i buffen sidder hun og snakker med en dreng der ligner en på vores alder. Jeg lader være med st gå derhen! Hun skal have lov at hygge dig inden koncerten. Jeg vender mig om og går op efter mit badetøj! Nu skal der bades.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...