Best Boys Ever

Ivy og hendes bedste veninde Sofia vinder en luksus ferie med alt betalt. De glæder sig virkeligt meget. Oven i det, har de også fået billetter til en 5 Seconds Of Summer koncert. Som Sofia er MEGA fan.

Men hvad sker der, når pigerne finder ud af, at de bor på samme hotel som drengene?
Vil noget ændre sig?
Vil nogen få følelser for nogen?
Vil det stadigt være den ferie de havde forestillet sig?

Alt ender ikke altid godt

/Denne bog ligger også på Wattpad afsluttet - sararosa_5sos/

- Sara

0Likes
0Comments
2515Views
AA

32. Kapitel 32

Regnen siler ned, og vi sidder bare i tavshed under træet. Calum sidder fast frosset. Og jeg kan ikke helt se om han græder, eller om det bare er regn... Jeg har mistet ham! Og snart Luke! Sofia havde ret... Det var godt at jeg ikke fik hende tilbage. Jeg burde være taget med hende...

Jeg rejser mig. Calum kigger ikke engang op. Han stirrer bare lige ud i luften. Jeg begynder at løbe tilbage mod hotellet.

Da jeg når til hotellet, sidder de alle sammen i lobbyen og kigger bekymrede rundt. Da de opdager mig rejser de sig alle og løber over til mig.

" Er du okay?! Vi har været syge af bekymringer... Hvor er Calum?! " Siger Ashton og spejder bag mig ud i regnen.

" Ved jeg ikke og jeg er ligeglad! " Siger jeg koldt og masser mig forbi dem. Tårene  strømmer ned ad mine kinder. Det var ikke meningen at det skulle ende sådan her...

Jeg løber alt hvad jeg kan hen til Elevatoren. Jeg trykker på knappen og dørene lukker. Jeg når lige at høre Michaels stemme råbe; "VENT"

Da dørene åbner spurter jeg hen til mit værelse, og låser mig ind. Jeg begynder at pakke. Jeg kan ikke mere. Jeg finder alle mine ting og pakker dem, hulter til bulter.

Det banker på min dør. Jeg ignorer det og pakker videre.

" Jeg ved du er der inde Ivy! " Hører jeg Lukes stemme sige ude fra gangen. Jeg stopper et øjeblik og tøver, men pakker så videre. De drenge har ikke forvoldet mig andet end smerte. Da jeg har parket snupper jeg min MacBook og bestiller den første flybillet hjem til London. Bagefter skriver jeg til Sofia.

Hey Pigen!

Kan du hente mig i lufthavnen senere? Tager hjem! Kan ikke mere... Forklarer når jeg er hjemme..

Xoxo Ivy

Jeg trykker send og ligger telefonen. Så pakker jeg min taske med computer, oplader osv. Der går ikke mere end to minutter før min telefon plinger igen. Da jeg skal til at snuppe den, bliver min dør åbnet. Luke står i døren sammen med Michael. De ser først på mig, og så ser de kufferterne. Deres ansigter ændres til skræmt.

" Du må IKKE rejse! " Siger Luke og Michael i kor og træder ind på mit værelse.

" Det bestemmer i ikke! " Siger jeg og ligger min telefon i min taske og snupper min kuffert. De flytter sig og lader mig komme ud ad døren. De andre kommer gående mod mig, og kigger overraskede på mig.

" Hvad har du gang i Ivy! " Spørger Ashton og stopper mig. Jeg kigger irriteret på mig. Er det ikke indlysende?

" Rejser hjem! Lad være med at skrive og ringe... " Siger jeg og går forbi ham. De står alle og kigger efter mig. Tænkt at det skal ende sådan her!... Det havde jeg aldrigt regnet med...

**

~ Sara

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...