Best Boys Ever

Ivy og hendes bedste veninde Sofia vinder en luksus ferie med alt betalt. De glæder sig virkeligt meget. Oven i det, har de også fået billetter til en 5 Seconds Of Summer koncert. Som Sofia er MEGA fan.

Men hvad sker der, når pigerne finder ud af, at de bor på samme hotel som drengene?
Vil noget ændre sig?
Vil nogen få følelser for nogen?
Vil det stadigt være den ferie de havde forestillet sig?

Alt ender ikke altid godt

/Denne bog ligger også på Wattpad afsluttet - sararosa_5sos/

- Sara

0Likes
0Comments
2584Views
AA

30. Kapitel 30

Vi kommer tilbage til hotellet og Luke smiler. Han er vidst i godt humør. Det er jeg også... Men jeg føler skyld! Den borer sig ind i mig... Jeg  mister dem begge en dag. Vi går ud mod poolen for at se om de er der. Det er de, alle sammen! Vi går hen til dem og de sidder og snakker.

" Hey i er tilbage! Var det en god gåtur?... " Spørger Sara og Luke åbner munden for at svare men jeg afbryder ham.

" Den var helt fint... Der var ingen fans! " Siger jeg og smiler... Falsk! Men ingen opdager det og mig og Luke sætter os ned.

" Hvornår skal i videre på Tour? " Spørger jeg og Calum finder din mobil frem. Tjekker lige. Han skriver noget på sin telefon. Jeg kigger lidt rundt. Da jeg når til Calum har han spændt sin kæbe, og ser mere en vred ud. Han slukker telefonen og rejser sig.

" Hvad sker der Mate? " Spørger Ashton og kigger bekymret på ham. Han kigger på mig og så på Luke ryster på hovedet og går. Jeg sidder helt frosset. Hvad... Hvad sker der? Jeg kigger forvirret på Michael og han har fundet sin telefon.

" Ved du hvad der sker Mikey? " Spørger Ashton og mig og Luke sidder bare helt stille.

Michaels ansigtsudtryk ændres og han kigger op på mig og Luke. Han ser skuffet ud!

" Der her! " Siger han og viser mig telefonen. Det er inde på Twitter, et billed af mig og Luke der kysser... Ohhhh FUCK!

**

~ Sara

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...