Best Boys Ever

Ivy og hendes bedste veninde Sofia vinder en luksus ferie med alt betalt. De glæder sig virkeligt meget. Oven i det, har de også fået billetter til en 5 Seconds Of Summer koncert. Som Sofia er MEGA fan.

Men hvad sker der, når pigerne finder ud af, at de bor på samme hotel som drengene?
Vil noget ændre sig?
Vil nogen få følelser for nogen?
Vil det stadigt være den ferie de havde forestillet sig?

Alt ender ikke altid godt

/Denne bog ligger også på Wattpad afsluttet - sararosa_5sos/

- Sara

0Likes
0Comments
2583Views
AA

3. Kapitel 3

Jeg vågner ved at jeg får solens skarpe stråler i hovedet. Jeg åbner øjnene og møder et kæmpe værelse. Jeg kigger forvirret rundt, før det går op for mig hvor jeg er. Jeg smiler tilfreds og smider mig ned i Sofias seng. Hun grynter og prøver at slå ud efter mig. Men jeg er hurtigere og undviger. Hun åbner irriteret øjnene og kigger på mig. Hun ser forvirret ud, men så går det vidst op for hende hvor vi er. 
" Godmorgen Ivsy " Siger hun med hendes krøllede morgenstemme. Jeg fniser indvendigt, for jeg ved hun hader hendes morgenstemme, og så hjælper det jo ikke at grine. Jeg rejser mig op og hopper over min kuffert. Jeg pakker mine ting ud (Vi skal jo trosalt være her i 1 måned/4 uger).

Jeg finder en hvid trøje hvor der står Forget The Rules og jeg snupper et par sorte flænsede shorts. Jeg tager min toilettaske med ud på badeværelset og pakker den ud der. Så ligger jeg lidt makeup, som består at lidt vandfast mascara. Hvis vi nu skulle i poolen - Hvilket vi nok skal! Bagefter sætter jeg mit hår i en stram knold og finder mine solbriller. Sofia har ikke engang rejst sig fra sengen, og jeg er ved at dø af sult.
" Må jeg ikke gå i forvejen ned og spise, og så kan vi mødes ved poolen? " Spørger jeg og tager mine solbriller på. 
" Jooooo " Siger Sofia og lyder som en der godt kunne sove en times tid mere. Jeg giver hende et kram og hiver gardinet for, og Sofia sender mig et taknemmeligt smil.

Jeg trasker ud af døren. Jeg har taget en lille folder med, med et kort over hotellet. Jeg er ikke lige ekspert i at finde rundt. Jeg går lidt og prøver at aflæse kortet da jeg bumper ind i nogle. Jeg ser op og møder nogle MEGET blå øjne og noget lyst hår.

 Det går det op for mig, at jeg står og stirrer og rømmer mig så. Han kigger afventende på mig, og det går op for mig at jeg ikke har sagt undskyld. 
" Undskyld " siger jeg og prøver at møve mig uden om ham. Han rykker sig og jeg skynder mig mod den nærmeste elevator. Jeg kan mærke hans blik i nakken. Jeg hopper ind i en elevator, og trykker på en tilfældig knap. Jeg har bare lyst til at forsvinde. Jeg håber ikke at han bor her. Hvor er det bare pinligt. Da dørene åbner er jeg ved held havnet på den etage hvor morgenmadsbuffeen er. Jeg spurter derhen og snupper en tallerken. Jeg snupper noget friskt frugt, og lidt yoghurt. Jeg sætter mig ved er bord i hjørnet. Jeg starter lige så stille med at spise. Jeg sidder i mine ejne tanker, men bliver revet ud da nogen rømmer sig. Jeg kigger op, og der står 4 drenge. En af dem er bla. den dreng jeg stødte ind i før.
" Må vi sidde her? " siger en af drengene der har bandana på. Jeg nikker stille og spiser videre. Der er en akavet stilhed. Drengene sidder og snakker dæmpet sammen og indimellem griner de. Da jeg har spist rejser jeg mig. Jeg kan mærke deres blik.  Jeg skynder mig op på værelset. Men der havde altså været noget bekendt ved deres stemmer.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...