Best Boys Ever

Ivy og hendes bedste veninde Sofia vinder en luksus ferie med alt betalt. De glæder sig virkeligt meget. Oven i det, har de også fået billetter til en 5 Seconds Of Summer koncert. Som Sofia er MEGA fan.

Men hvad sker der, når pigerne finder ud af, at de bor på samme hotel som drengene?
Vil noget ændre sig?
Vil nogen få følelser for nogen?
Vil det stadigt være den ferie de havde forestillet sig?

Alt ender ikke altid godt

/Denne bog ligger også på Wattpad afsluttet - sararosa_5sos/

- Sara

0Likes
0Comments
2484Views
AA

26. Kapitel 26

Mig og Sara har enlig fundet en våddragt som ligner vores størrelse. Drengene har klædt om, vi kiggede IKKE (Der skal siges at man helst ikke skal have noget som helst tøj på inden under en våddragt). Vi er ikke som dem! Eller jo, Sara kiggede måske lidt, men KUN på Michael!... De sidder og venter på de bænke der er sat i rummet og snakker og griner. Mig og Sara stiller os bag dem.

" Okay Drenge! Hold hovedet den vej! Jeg kan love det ender galt hvis i ikke gøre det! " Siger jeg og de griner bare. Typisk! Jeg vender mig om mod Sara som er gået igang med at klæde om. Jeg står bare og glor.

" Skal du ikke også klæde om, Ivy? " Spørger Ashton... Som har smugkigget! Kæft jeg hader de drenge lige nu.

" Hold Kæft! " Siger jeg bare og tæller til 3.... 1.....2.....3! Jeg smider min trøje og bukser. Så smider jeg hurtigt undertøjer og vender for en sikkerheds skyld ryggen til drengene. Og så hopper jeg i våddragten. Så er jeg færdig! Sara griner bare af mig, hun blev selvfølgeligt færdig først. Drengene sidder helt stille. Ikke normalt...

" Drenge!!?? " Siger jeg med den der stemme "Hvad har i nu lavet". De begynder at fnise og hviske.

" Gud hvor er i barnlige! Jeg går ud til Susan! " Siger jeg og traver ud af rummet. Jeg kan høre dem grine der inde fra.

" Flotte kroppe! " Hører jeg Michael sige inden at jeg træder udenfor. Typisk! De drenge kan ikke forstå når man siger IKKE KIGGE... Og det undrer mig slet ikke at Michael gør det!... Jeg traver igennem sandet med mine sejler sko (sko som man bruger når man sejler, så man ikke glider!) og min våddragt. Man skal lige vende sig til den. Susan står og snakker med en mand ude ved båden. Jeg går stille for ikke at forstyrre dem, ud til dem. Da jeg kommer lidt tættere på for Susan øje på mig.

" Hey... Er i klar? " Spørger hun og smiler. Ikke ægte hvis i spørger mig, men det kan jeg jo enligt ikke afgøre. Jeg nikker.

" Ja næsten, når de andre tager sig sammen til at lætte røven og komme her ud! " Siger jeg og hun griner.

" Du mener drengene, ik? " Og nu er det min tur til at grine. Jeg nikker. Vi står lidt og griner.

" Men hør... Hvorfor er der kun 1 omklædnings rum? " Spørger jeg og hun kigger underligt på mig.

" Der er 2? " Siger hun og jeg kigger forvirret på hende.

" Hvor ligger det andet? " Spørger jeg og prøver at tænke på en anden dør jeg måske havde set.

" I den anden lille bygning bag ved den store! " Siger hun. Jeg kigger flovt ned i jorden og hun griner bare.

" Jeg sagde det ellers til drengene? " Siger hun. Mit grin falmer og jeg kan mærke en vrede boble inden i mig. SERIØST!!! Det var derfor de sad og hviskede og fnisede... Arg...!! Hvor er de bare for meget!

" Du kan bare stige om bord på båden, og vente på de andre, der er cola i mini køleskabet. Speedbåden er gigantisk! Jeg nikker bare og skal til at stige om bord, da Susan griber fat i mig igen.

" Drengene, de er med i et band, ik? " Spørger hun. Jeg nikker og hun smiler.

" Tænkte det nok! 5 Seconds of Summer, ik? " Spørger hun igen og smiler til mig.

" Jo! Kender du dem da? " Spørger jeg og hun nikker.

" Min datter er kæmpe fan! Hvis hun vidste at jeg skulle sejle dem rundt idag... Årh... " Siger hun. Jeg smiler bare.

" Jeg kan høre drengene om de vil lave en video hilsen til hende, og skrive en autograf til hende! " Siger jeg og Susans ansigt lyser op i et smil.

" Meget gerne! Stig du ombord, så finder jeg de andre! " Jeg smiler og nikker og stiger ombord. Der er en kahyt, med udgang i begge sidder. Inde i den er der et mini køkken med mini køleskab og en Sofa i den anden side. På den ene side af speed båden udenfor er der liggestole, og på den andre side sofa langs kanten. Pretty Cool...

Jeg sætter mig udenfor i en sofa og lukker øjnene lidt. Jeg savner Sofia! Hun burde være her sammen med mig lige nu. Men jeg har jo faktisk en plan, om hvordan jeg for hende tilbage.

Jeg sidder lidt og nyder stilheden, men den bliver afbrudt af 4 drenge og en pige.

" Jeg har altså aldrigt været glad for vand! " Siger Sara og de andre griner.

" Bare rolig, jeg redder dig Babe! " Siger Michael. Jeg åbner øjnene og Michael og Sara kysser. Et langt lidenskabeligt kys, uden tunger.

De andre drenge kommer med nogle " Uhh " og nogle snærrende smil. De drenge bliver da heller aldrigt store. Jeg sætter mig op og kigger surt på dem.

" Er der nogen der vil starte med at forklare mig, hvorfor de ikke fortalte at der var 2 omklædnings rum? " Siger jeg hårdt og de kigger alle sammen overraskede på mig. Så bryder de alle ud i et kæmpe grine flip, og jeg er den eneste der ikke griner. Jeg føler mig lidt udenfor!

" Hvorfor er i så latterlige!! " Siger jeg og rejser mig opgivende og traver ned i den anden ende af båden. De er bare nogle gange for meget! Alt for meget!

***

~ Sara

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...