Best Boys Ever

Ivy og hendes bedste veninde Sofia vinder en luksus ferie med alt betalt. De glæder sig virkeligt meget. Oven i det, har de også fået billetter til en 5 Seconds Of Summer koncert. Som Sofia er MEGA fan.

Men hvad sker der, når pigerne finder ud af, at de bor på samme hotel som drengene?
Vil noget ændre sig?
Vil nogen få følelser for nogen?
Vil det stadigt være den ferie de havde forestillet sig?

Alt ender ikke altid godt

/Denne bog ligger også på Wattpad afsluttet - sararosa_5sos/

- Sara

0Likes
0Comments
2515Views
AA

22. Kapitel 22

De sidder chokerede og kigger på hinanden og mig.

" Er du okay Ivy? Hvad har jeg dog gjordt... " Siger Michael og gemmer sit ansigt i sine hænder. Jeg kigger overrasket og forvirret på ham.

" Du har intet gjordt Michael? " Siger jeg men han fjerner ikke hænderne. Luke sidder bare forvirret og kigger frem og tilbage imellem os.

" Jo jeg har!... Jeg er skyld i at din bff er taget hjem midt i jeres drømmeferie! " Siger han og fjerner hænderne. Der løber en tåre ned ad hans kind og jeg omfavner ham.

" Det er ikke din skyld Mikey... Du må ikke græde! " Siger jeg og Luke joiner krammet. Da vi har krammet lidt kommer Calum ud kun i underbukser (Alle de andre har pyjamas bukser og t-shirt). Han kigger forskrækket på mig og hopper ind på værelset igen. Michael trækker sig fra krammet og tører øjnene.

" Er du sikker? " Spørger han i samme øjeblik som Calum kommer ind til os, med bukser på.

" Sikker på hvad? " Spørger han og jeg forklarer det for 3 gang.

" Er du okay Ivy!! " Spørger han og masser sig ned i sofaen ved siden af mig. Luke kigger surt på Calum og jeg nikker bare. Og smiler så til Michael.

" Drenge, vi skal lave noget sjovt idag... Fordi alle er så triste! " Siger jeg og rejser mig som om at jeg vil lave en peptalk.

" 1. Hvem får Ashton i noget tøj? " Spørger jeg og Calum melder sig.

" Okay og husk selv at tage tøj på! " Han nikker og forlader rummet.

" Tag tøj på og en af jer, bestil en taxi... Den anden af jer tager tøj på, og kommer over på mit værelse! " Siger jeg og de rejser sig og tager tøj op. Så må de selv aftale hvem der gør hvad. Jeg går ind på mit værelse og snupper noget vand og en lille yoghurt i vores... Mit mini køleskab. Jeg ville ønske at der er en måde at få Sofia tilbage.. Vent! Jeg har en ide...!

**

~ Sara

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...