Best Boys Ever

Ivy og hendes bedste veninde Sofia vinder en luksus ferie med alt betalt. De glæder sig virkeligt meget. Oven i det, har de også fået billetter til en 5 Seconds Of Summer koncert. Som Sofia er MEGA fan.

Men hvad sker der, når pigerne finder ud af, at de bor på samme hotel som drengene?
Vil noget ændre sig?
Vil nogen få følelser for nogen?
Vil det stadigt være den ferie de havde forestillet sig?

Alt ender ikke altid godt

/Denne bog ligger også på Wattpad afsluttet - sararosa_5sos/

- Sara

0Likes
0Comments
2585Views
AA

20. Kapitel 20

Jeg vågner alene i min seng. Jeg kigger på klokken og klokken er 07:00... Jeg burde sove, men når jeg først er oppe, er jeg oppe! Jeg rejser mig, og opdager at jeg ligger i mit tøj fra igår.

Jeg tager et bad og finder noget nyt tøj. En sort nederdel og en hvid trøje på hvor der står: We are born to be real, NOT perfect! Det er en af mine yndlings. Jeg ligger et lille lag makeup og krøller mit hår i spidserne. Så snupper jeg min telefon og tjekker. Ingen bedskeder... Jo en! Fra Sofia!

Hey Ivy

Ville bare lige sige at jeg er taget hjem! Ja jeg ved det... Og jeg ved godt det ikke er fedt at skrive over SMS men... Jeg kunne ikke mere! Michael har fået en kæreste! Og du ved at jeg elsker ham! Er taget hjem. Ses om 3 ugers tid!

Xoxo Sofia!

Jeg stivner og kan mærke tårende løbe ned ad mine kinder. Jeg løber ud af mit værelse og banker på hos drengende. Der går er stykke tid og en morgen gnaven Ashton åbner.

" Hvad laver du... Er du Okay? " Spørger han og vågner op. Hans stemme er hæs.

" Nej! " Græder jeg.

**

~ Sara

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...