Best Boys Ever

Ivy og hendes bedste veninde Sofia vinder en luksus ferie med alt betalt. De glæder sig virkeligt meget. Oven i det, har de også fået billetter til en 5 Seconds Of Summer koncert. Som Sofia er MEGA fan.

Men hvad sker der, når pigerne finder ud af, at de bor på samme hotel som drengene?
Vil noget ændre sig?
Vil nogen få følelser for nogen?
Vil det stadigt være den ferie de havde forestillet sig?

Alt ender ikke altid godt

/Denne bog ligger også på Wattpad afsluttet - sararosa_5sos/

- Sara

0Likes
0Comments
2587Views
AA

2. Kapitel 2

Jeg vågner ved at Sofia prikker til mig med sin telefon. 

" Vi lander nu! Spænd din sele og pak dine ting" Siger hun og er ved at flyve op sædet af spænding. Jeg samler mine ting og spænder min sele.

" Jeg vil bede jer spænde jeres seler og slå jeres sæder op i en lodret position da vi lander om lidt! " Siger stewardessen i højtalerne.
" Viii " Jubler mig og Sofia da flyveren begynder at gå ned af.

Da vi er landet finder vi vores bagage. 

" Jeg skal lige på toilettet, kan du lige holde min kuffert " siger jeg og laver hundeøjne. Sofia kigger på mig, men kan ikke stå for mit ansigt og ender med at vifte med hånden, som betyder at jeg godt må gå. Jeg giver hende et hurtigt kram og finder vejen til toilettet. Da jeg er på vej ud på toilettet støder jeg ind i en person, som kommer ud fra toilettet. Jeg taber min skuldertaske. Typisk mig. Jeg bukker med ned og samler den op. Da jeg rejser på op støder jeg hovedet ind i den person jeg også stødte ind i.

 Da jeg så rejser mig op igen igen møder mine øjne en dreng i sort hættetrøje med sorte solbriller på. Jeg kan lige se noget lyst hår stikke ud under hætten.

" Det må du virkeligt undskylde " Siger jeg og kigger ned i jorden. Det er bare så typisk mig at støde ind i folk. 

" Det er ok! Undskyld jeg spørger, men hvad skulle du inde på drenge toilettet? " Spørger drengen. Jeg kigger forvirret på ham. Så kigger jeg på døren bag os, og rigtigt nok er der en mand på døren. Jeg kan  mærke at mine kinder blusser op. Jeg stammer og kigger ned i jorden . Hvor ville jeg bare ønske at jeg kunne forsvinde ud i ingenting.
" Okay så, jeg skal videre... Hej " Siger drengen og møver sig uden om mig. Jeg løfter blikket og følger ham med øjnene. Han er på vej hen til 3 andre drenge som også  har hættetrøjer og solbriller på.  Da han kommer hen til dem, hvisker den ene et eller andet til ham. Drengen jeg stødte ind i, kigger over skulderen på mig. Jeg skynder mig ind på 'PIGE' toilettet.

Da jeg kommer tilbage står Sofia og prøver nogle parfumer. Jeg lister hen til hende .

" BØH! " Råber jeg og hun hopper mere end 1 meter over jorden, og hun vender sig om og jeg når lige at dukke mig før hun langer ud i luften. Hun kigger vredt på mig men ingen af os kan holde masken, og så er vi midt i et grineflip. Da vi endeligt stopper med at grine rækker Sofia mig min taske og vi begynder at gå ud imod ankomsthallen. 

" Hvorfor tog det så lang tid at være på toilettet? " Spørger hun men kigger stadigt lige ud. 

" Jeg stødte ind i en dreng. Nu hvor jeg tænker over det lød hans stemme meget bekendt" Jeg tænker over hvor jeg kan have hørt den, men har jeg kan ikke huske det. 

" Måske har han været med i en reklame eller noget " Siger Sofia. Vi træder ud i ankomsthallen og finder hurtigt vores chauffør.

Vi sætter os ind i taxien og vi skal køre ca 2 timer. Sofia finder sin telefon frem, sætter 5sos på og så skråler vi ellers med på sangende hele vejen frem til hotellet. Jeg tror chaufføren var ret træt af os da vi ankom. Men det var ligemeget. Den pinlige situation i lufthavnen er glemt og nu skal vi bare tjekke ind. Vi stiger ud af taxien og tog vores bagage og løb om kap ind i receptionen. Damen bag skranken kigger underligt på os. Det kan jeg også godt forstå. Der kommer 2 piger løbende ind i slidte jeans på en 5 stjernet luksus hotel.

 Vi tjekker ind og finder vores værelse. Det ligger i den del af hotellet der er mest fredeligt. Altså den del af hotellet med alle VIP værelserne. Vi kaster os ned på de to senge, og er hurtigt væk i drømmeland.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...