Best Boys Ever

Ivy og hendes bedste veninde Sofia vinder en luksus ferie med alt betalt. De glæder sig virkeligt meget. Oven i det, har de også fået billetter til en 5 Seconds Of Summer koncert. Som Sofia er MEGA fan.

Men hvad sker der, når pigerne finder ud af, at de bor på samme hotel som drengene?
Vil noget ændre sig?
Vil nogen få følelser for nogen?
Vil det stadigt være den ferie de havde forestillet sig?

Alt ender ikke altid godt

/Denne bog ligger også på Wattpad afsluttet - sararosa_5sos/

- Sara

0Likes
0Comments
2452Views
AA

18. Kapitel 18

CALUMS P.O.V

" Det hele startede med... " Jeg overvejer hvad jeg enligt skal starte med. Vent, hvor meget kan hun huske?

" Hvor meget kan du huske? " Spørger jeg og hun tænker sig om.

" Jeg husker at vi legede Truth or Dare... Vi var alle meget fulde... Jeg kan ikke huske mere fra da vi legede Truth or Dare! " Siger hun. Hun kan ikke huske, at hun sagde det med at vi havde kysset... Det her må ikke være særligt fedt for hende!

" Du skal slet ikke huske hvad du har sagt? " Spørger jeg og kigger på hende. Hun kigger forvirret på mig og rynkerbrynene.

" Sagt hvad? " Spørger hun.

" Okay... Ikke afbryde! Nu fortæller jeg det hele... Ingen afbrydelser! " Og så fortæller jeg det hele. Om hvordan Luke reagerede og om at jeg fandt dem på toilettet kysse. Hun kigger chokeret på mig og kigger flovt ned af sig selv.

IVYS P.O.V

Åhh no! Hvorfor er man også altid så ærlig når man er fuld?? Jeg kan ikke fatte at jeg fortalte det... Og at jeg så kysser Luke bagefter... NEJ NEJ NEJ!! Men jeg elsker virkeligt Luke, men Calum og mig har noget særligt!

" Ivy?? Ivy er du vågen? " Spørger Calum og vifter sine hænder foran mit hoved.

" Ja... Ja jeg tænker bare! " Siger jeg. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre! Jeg håber ikke at nogen husker det. Vent, hvor er Ashton og Michael?

" Hvor er de andre? " Spørger jeg og kigger undrende på ham. Han griner.

" Ashton tog hjem, han fik det dårligt selvom han var den der havde drukket mindst! Og Michael tog hjem med en eller anden pige... " Han smiler kækt og wiggler med øjenbrynene. Jeg griner af ham. Åhh... Altså Michael! Jeg håber fanme at hun er sød!

" Hvornår må jeg komme ud her fra? " Spørger jeg.

" Jeg kan kalde en sygeplejerske her hen, og tjekke? Det kan jo være at du har fået det bedre! " Jeg nikker og Calum forlader værelset. Jeg kigger rundt, og opdager min taske med pung og telefon. Jeg snupper min telefon og har 3 ulæste bedskeder og 5 ubesvarede opkald. Jeg skriver min kode, har en iPhone og kigger på opkald. De er alle fra Sofia! Jeg tjekker bedskeder og de er alle fra... Gæt hvem?! Som om at det er en overraskelse! Sofia! Jeg sletter dem alle, bedskeder og opkald. Så slukker jeg min telefon og ligger bare og slapper lidt af. Det har på en eller anden måde været en lang dag! Klokken er 08:00... Men stadig!

LUKES P.O.V

Sygeplejersken er lige gået. Jeg ligger lidt. Calum bankede min kæbe ud af led. Så jeg kan/må ikke tykke på noget de næste 24 timer! Thanks mate! Men jeg kan godt forstå ham... Jeg kyssede jo på en måde HANS pige. Selvom jeg troede at mig og Ivy havde noget! Men det havde vi så åbenbart ikke... Men vent lige! Hun trak sig ikke fra kysset... Det vil vel sige at hun kan lide mig, ik?

**

Vil lige høre... Hvem shipper i?

Calum + Ivy = Kiwi

Luke + Ivy = Livy

Skriv gerne i kommentaren !

~ Sara

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...