Best Boys Ever

Ivy og hendes bedste veninde Sofia vinder en luksus ferie med alt betalt. De glæder sig virkeligt meget. Oven i det, har de også fået billetter til en 5 Seconds Of Summer koncert. Som Sofia er MEGA fan.

Men hvad sker der, når pigerne finder ud af, at de bor på samme hotel som drengene?
Vil noget ændre sig?
Vil nogen få følelser for nogen?
Vil det stadigt være den ferie de havde forestillet sig?

Alt ender ikke altid godt

/Denne bog ligger også på Wattpad afsluttet - sararosa_5sos/

- Sara

0Likes
0Comments
2343Views
AA

15. Kapitel 15

Jeg har lige fået lagt det sidste lag makeup og står nu og kigger mig i spejlet. Vi skal mødes i receptionen om et kvarter, og jeg er færdig. Jeg har en sort lårkort tætsiddende kjole på med nogle sorte stiletter der matcher. Så har jeg nogle store sorte øreringe i, og har gået efter et mystisk look ved makeuppen! Mit hår har jeg krøllet i spidserne! Okay nu ved du hvordan jeg ser ud! Og husk, jeg har rødt hår! Jeg snupper min taske hvor min pung og telefon i, og går ud af døren. Der er en dejlig stemning på hotellet! Men hey, de fleste der er her har trosalt også ferie.

Da jeg kommer ned i receptionen står de andre og venter. De vender alle deres blikke mod mig da jeg kommer. Michael pifter og de giver mig alle elevatorblikket, også Sofia!

" Wow Ivy, du ser faktisk lækker ud idag! " Siger Michael og sender mig et perverst smil og jeg stiller mig bare lige foran ham. Jeg smiler sødt tilbage og hvisker så stille i hans øre.

" Pas på Clifford... " Jeg trækker mig langsomt væk og smiler lumskt til ham og går ud af døren med de andre i hælene.

" Hey Hey Hey Smukke! " Siger Luke og kommer op på siden af mig. Jeg smiler til ham og giver ham elevator blikket. Han har en sort tanktop på og nogle sorte jeans. Han gengælder smilet og vi stiger ind i taxien.

Da vi kommer frem til baren/diskoteket finder vi et bord nede i et hjørne og Ashton og Luke går op i baren og bestiller nogle shots. Vi sætter os ved bordet. Drengene kommer ned til os og sætter sig. Vi kommer til at side sådan, at jeg sidder imellem Ashton og Calum, og Sofia sidder imellem Michael og Luke.

" Vi har bestilt og de kommer om lidt " Siger en hyper Ashton. Jeg griner af ham. Han er ret sød når han er hyper. Han sidder lidt og hopper op og ned. Her er ret mange mennesker og beatet er højt og jeg kan mærke bassen i mit bryst. Det føles rart. Jeg har ikke været ude og feste i alt for lang tid!

" Hvem er klar på at lege?? " Spørger Michael og gnider sine hænder mod hinanden. Vi siger alle "ja" og Michael klapper tilfreds i hænderne.

" Så skal vi lege Truth or Dare! " Siger han glad og vi nikker alle enige. En tjener kommer med SINDSYGT mange shots! Vi hjælper ham med at få dem ned på bordet.

" Hvor mange har i bestilt? " spørger Sofia overrasket og kigger skeptisk på Luke og Ashton.

" Måske 50 " Svarer Ashton og griner. Wow!

" Okay, reglerne er følgende... Hvis man bliver spurgt skal man drikke en og hvis man nægter at gøre sin ting eller ikke at svare skal man tage 4! " Siger Michael.

" Jeg starter " Siger Luke.

" Truth or Dare Michael? " Spørger han og Michael snupper en shot og tænker dig så om.

" Truth " Siger han og smiler.

" Hvor gammel var du da du fik dit første rigtige kys? " Spørger Luke og wiggler med øjenbrynene. Michael tænker lidt.

" Jeg tror... Det var da jeg var... 13 år! " Svarer han og turen går videre. (Ved ikke om det er rigtigt, noget jeg fandt på!)

Vi har nu næsten bællet dem alle og vi er godt fulde hele bundet. Ingen tænkte på at holde sig ædru, før det var for sent.

" Okay Ivy, Truth or Dare " Spørger Michael. Jeg snupper et shot.

" Truth " Svarer jeg og Michael sender mig et lumsk smil.

" Hvad lavede dig og Calum rigtigt inde på badeværelset igår?? " Spørger han og kigger direkte på mig. Jeg er for fuld til at lyve.

" Vi kyssede " Svarer jeg og de kommer med nogle "uhh" og Calum smiler som en lille dreng der lige har fået en julegave. Jeg kigger over på Luke som sidder med sammenbidte tænder. Han spænder i sin kæbe. Han rejser sig og vi for alle et chok.

" Hvad skerer der me haam " Spørger Sofia som nok er den der har drukket mest. Jeg rejser mig og må lige stå stille et øjeblik for at genvinde balancen. Så sætter jeg kurs efter der hvor Luke gik hen. Jeg tror at han er på toilettet. Der er mange mennesker og der er varmt og her er ikke meget plads. Beatet er højt og jeg kan mærke alkoholen pumpe rundt i mig. Jeg kommer til drenge toilettet og tøver ikke med at gå derud. Jeg svajer lidt og må stødte mig til væggen ind imellem.

" Luke? " Kalder jeg og ser ham ovre i et hjørne af toilettet. Han har tåre strømmene ned ad kinderne. Han kigger op på mig, og begynder at græde endnu mere.

" Hvordan ku du kysseeee med haaaam " Spørger han og rejser sig op og går over imod mig, så han står lige foran mig.

" Jeg veeed det ik! " Siger jeg. Vi står i lidt tid og kigger på hinanden. Så skubber Luke mig op af væggen og planter sine læber på mine. Det føles godt at kysse ham. Døren til toilettet bliver åbnet.

" HVAD FANDEN!! "

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...