Best Boys Ever

Ivy og hendes bedste veninde Sofia vinder en luksus ferie med alt betalt. De glæder sig virkeligt meget. Oven i det, har de også fået billetter til en 5 Seconds Of Summer koncert. Som Sofia er MEGA fan.

Men hvad sker der, når pigerne finder ud af, at de bor på samme hotel som drengene?
Vil noget ændre sig?
Vil nogen få følelser for nogen?
Vil det stadigt være den ferie de havde forestillet sig?

Alt ender ikke altid godt

/Denne bog ligger også på Wattpad afsluttet - sararosa_5sos/

- Sara

0Likes
0Comments
2542Views
AA

11. Kapitel 11

Da jeg er færdig med badet, tørrer jeg mit hår. Så skal jeg bare finde noget tøj! Det skal ikke være for fint, men det skal heller ikke være afslappet! Jeg står i lang tid og kigger bare på alt mit tøj! Jeg ender med nogle cowboy shorts og en sort t-shirt med et Peace tegn på. Jeg ligger en lille smule makeup. Imellem tiden er Sofia kommet og gået i bad. Hun skråler med på sangende i radioen. Jeg smiler lidt for mig selv. Jeg krøller midt hår lidt i spidserne og sætter det op i en løs knold. Jeg er tilfreds med det færdige resultat ! 
Jeg finder min telefon og smider mig i sengen. Jeg tjekker de sociale medier og sådan. Jeg glemmer helt tiden og lige pludseligt står Sofia foran mig og er færdig. 

" Vil du med eller vil du bare ligge her? For jeg skal altså med! " Siger hun og kigger på sit ur. 
" Jeg kommer, rolig nu! " Jeg rejser mig og følger efter Sofia ned til receptionen. Drengende venter der nede. De har også bare taget shorts på og t-shirts. De hare så også sorte solbriller men det kan jeg så godt forstå, de er trods alt er kendte. Vi går ud og der holder en stor taxi og venter. Det er en stor en, hvor man sidder overfor hinanden. Jeg sidder imellem Ashton og Luke og Sofia sidder imellem Michael og Calum.

" Hvor skal vi spise henne? " Spørger jeg og kigger på drengene. 

" Der ligger en cafe nede ved havet, vi tænkte at vi kunne spise der? " Siger Calum og kigger afventende på mig og Sofia. Sofia smiler bare og nikker og jeg gør det samme. 

" Men der er altså et stykke tid til at vi er der, så hvad med at lege en leg? " Spørger Michael og smiler lumsk. Jeg smiler og kigger på ham.

" Jo klart, Truth or Dare? " Siger Ashton glad og vi andre nikker. Lige pludseligt bliver de andre helt stille. Jeg opdager at jeg sidder og smiler som en idiot og kigger på Michael. Jeg skynder mig at kigge væk. De andre griner bare og begynder legen. 

" Truth or Dare Calum? " Spørger Luke og starter legen. 

" Helt klart Dare! " Svarer Calum og smiler. 

" Hmm... Lad Ivy side på dit skød resten af køreturen " Siger Luke med et lumsk smil. Ashton og Michael griner og Sofia smiler bare. Jeg kigger over på Calum og han klapper bare på hans lår, som en hilsen til at jeg godt må. Jeg hopper over og sætter mig på skødet af ham. Først er der akavet tavshed men så forsætter legen. Det er faktisk ret hyggeligt at side på skødet af Calum! Men Luke er lidt fraværende? Jeg prøver at fange hans blik men jeg kan ikke. Det er som om at han ignorere mig! 

Da vi ankommer til stranden betaler Michael manden. Vi går i samlet flok mod den lille cafe. Der er ikke så mange mennesker. Vi finder et bord i hjørnet og sætter os der. Der kommer en tjener og tager imod vores bestilling! Vi skal alle bare have en burger og noget Cola. 

" Hvordan kan det enligt være, at 2 piger som jer, har råd til at bo på sådanne et fint 5 stjernet hotel? " Spørger Calum og kigger på os. PIGER SOM JER?? Den ramte mig hårdt. Som en der slår en knytnæve i maven på mig. De andre drenge kigger også ned i bordet og Sofia kigger væk. Jeg skubber min stol tilbage og rejser mig. Lige da jeg gør det, kommer tjeneren med vores mad. Jeg går bare uden om hende og hen mod døren. 

" Hey Ivy, Undskyld det var ikke ment på den måde! " Råber Calum efter mig, men jeg er fucking lige glad. Hvad tror han, at han bilder sig ind!! Jeg stormer ud af cafeen og spurter ned langs stranden. Jeg løber og løber og mine lunger brænder, men jeg føler det bare så befriende at løbe. Da jeg når enden af stranden stopper jeg og trækker forpustet vejret. Jeg sætter mig i vandkanten og tager mine klipklapper af. Jeg kigger udover vandet og solnedgangen...

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...