Best Boys Ever

Ivy og hendes bedste veninde Sofia vinder en luksus ferie med alt betalt. De glæder sig virkeligt meget. Oven i det, har de også fået billetter til en 5 Seconds Of Summer koncert. Som Sofia er MEGA fan.

Men hvad sker der, når pigerne finder ud af, at de bor på samme hotel som drengene?
Vil noget ændre sig?
Vil nogen få følelser for nogen?
Vil det stadigt være den ferie de havde forestillet sig?

Alt ender ikke altid godt

/Denne bog ligger også på Wattpad afsluttet - sararosa_5sos/

- Sara

0Likes
0Comments
2515Views
AA

10. Kapitel 10

Michael fik mig til sidst overtalt til at hjælpe ham. Jeg føler mig bare som en foræder... Som om! Mig og Michael har faktisk meget til fælles! Det er rart. Jeg kan skimte de andre komme gående fra den anden ende af poolen, og dukker mig så man ikke kan se mig. Vi har gemt os bag solstolene bag en busk. Der er altså en busk bag stolene! Vi har fyldt nogle spande med vand og venter nu bare på dem.

" Vi venter til, at de har sat sig! " Hvisker Michael, og smiler smørret. Jeg bider mig i læben for ikke at smile. Jeg kan nu høre de andre snakke sammen! 

"  Hvor er Ivy og Michael? " Spørger Calum undrende

" Åhh Nej! " siger Ashton. 

" Hvorfor 'Åhh nej'? " Spørger Sofia, og de står nu lige foran os! 

" Michael er den af os der er mest 'spas' mager! Ham der tit laver sjov med os! " Siger Luke og kigger sig forsigtigt rundt. Jeg smiler til Michael som gengælder. 

" Eller måske skulle de bare på toilettet? " Siger Sofia overhovedet ikke overbevist om at vi har lagt planer, og ligger sig i sin solstol. Jeg smiler smørret. Pas du bare på Sofia! 

" Måske"  Siger Calum og sætter sig tøvende ned. De andre følger ham. Efter 5 min har de alle lagt sig til rette med deres is. Jeg smiler kækt og prikker til Michael. Han smiler og mimer ' 1..2.. 3! ' og vi hopper op og kaster vand ud over dem. Ashton var forberedt så han hopper ud af stolen men får overbalance og skvatter i poolen. Calum skriger som en pige, og Luke prøver at gemme sig under sin stol. Sofia hopper flere meter op i luften og kigger surt på os. Mig og Michael får det største grine flip ever og ruller rundt på jorden flade af grin. Vi opdager ikke at de alle lige pludseligt har omringet os! Vi kigger forskrækket op. (Det skal lige siges at vores hotel ligger lige ud til havet) Mig og Michael kigger på hinanden. Vi kommer hurtigt på benene og spurter med stranden. De andre er lige bag os. Jeg løber hurtigst og spurter ned på stranden. Men Luke er hurtigere og indhenter mig og griber fat om mig. Han løfter mig og løber ud i havet med mig. Jeg skriger og prøver forgæves at komme fri. De andre har fat i Michael og gøre det samme med ham. Luke fortsætter med mig helt ud så vandet går mig til halsen. Jeg har heldigvis kun bikini på! Og han har badebukser. Han giver slip på mig men jeg klamrer mig til ham. Han kigger forvirret på mig.

" Jeg har givet slip " Siger han og griner.

" Det ved jeg men jeg er bange for krabber " Siger jeg flovt og kigger ned i vandet. Han griner og holder mig oppe (Han ligger sine arme under mig). 

" Jeg skal nok beskytte dig mod krabberne " Siger han og griner.

" Det er altså ikke noget at grine af! " siger jeg og kigger ind i hans øjne! De så fucking blå øjne! Vi kigger på hinanden i lidt tid.

" Luke og Ivy, kommer i? Det ligner at det begynder at regne! " Råber Ashton inde fra stranden af. Vi kigger op og rigtigt nok er himlen helt mørk. Vi svømmer ind og går op til de andre.

" Sjov joke før " Siger Calum og dasker mig i siden. Jeg smiler til ham og dasker ham tilbage. Da vi kommer op til poolen samler jeg mine ting for at gå op og tage mig et bad. Klokken et ca. 5 og vi var aftalt at køre til byen og spise i aften. 

" Hvor skal du hen Ivy " Spørger Sofia mig da jeg rejser mig og pludseligt kigger de alle sammen på mig. Jeg smiler.
" Jeg går bare op og tager et bad! " Siger jeg og er andre kigger væk igen. 
Da jeg åbner døren til vores værelse smider jeg min taske og springer ud i badet.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...