Best Boys Ever

Ivy og hendes bedste veninde Sofia vinder en luksus ferie med alt betalt. De glæder sig virkeligt meget. Oven i det, har de også fået billetter til en 5 Seconds Of Summer koncert. Som Sofia er MEGA fan.

Men hvad sker der, når pigerne finder ud af, at de bor på samme hotel som drengene?
Vil noget ændre sig?
Vil nogen få følelser for nogen?
Vil det stadigt være den ferie de havde forestillet sig?

Alt ender ikke altid godt

/Denne bog ligger også på Wattpad afsluttet - sararosa_5sos/

- Sara

0Likes
0Comments
2502Views
AA

1. Kapitel 1

" IVY " Råber Sofia ude fra gangen.

 Jeg lyner min kuffert og trasker mod døren. Jeg glæder mig sygt til at skulle på ferie med Sofia. Vi har været bedste veninder siden børnehaveklassen. Mig og Sofia bor i en lejlighed sammen. Vi er begge flyttet hjemmefra.

 Jeg kigger en sidste gang på mit værelse, og trasker ud til Sofia. Hun står og tjekker om vi har billetterne og vores pas. Hun kigger op da jeg kommer.

" Er du færdig? " Spørger hun og jeg nikker. Jeg sender hende et kæmpe smil, som betyder at hun gerne må vise vej. Det er Sofia som har stået for at aftale det hele med den der hjemmeside vi vandt på. Hvornår taxien kommer og alt det der kedelige.

Vi sætter os ind i taxien og Sofia fortæller hvor vi skal hen. 

" Gud hvor jeg glæder mig " Siger Sofie og sender mig et giga smil. Hvis vi ikke sad inde i en bil, ville hun formentligt nok hoppe og danse lige nu. Hun prøver at hoppe lidt i sædet, men selen holder hende på plads. Jeg kan ikke lad svære med at smile når jeg er sammen med Sofia. Hun er bare så optimistisk. 

" Ja jeg kan heller ikke vente. Tænk at vi skal bo på et luksus hotel, og i 4 uger! Det er jo sindssygt " Siger jeg og finder min telefon.

" Lad os tage et selfie " siger jeg og vi er begge flade af grin. Lige siden jeg mødte Sofia har selfies bare været vores ting. Vi har taget billeder stort set hver gang vi er sammen. Nu bor vi sammen men det forhindrer os ikke i at tage billeder . Engang på en lejerskole til Bornholm, spurgte vi en fremmed om vi måtte tage er selfie med ham. Han sagde ja!

" SMIL " sagde jeg og trykkede løs på kamera knappen. Jeg tror nok vi fik taget godt og vel 20.

Vi ankommer til lufthavnen og tjekker ind. Så køber vi lige en smoothie  på Joe and the Juice og fortsætter mod gaten. Vi skal med en meget stor flyver. Og så skal vi side på første klasse. Jeg får vindues pladsen og Sofia sidder ved siden af mig. Jeg finder min iPod frem og starter musikken. Sofia har hentet en masse musik med 5sos da vi skal til koncert med dem, og jeg har overhovedet ikke har hørt deres musik. Jeg lukker øjnene imens jeg lytter. Der er en af stemmerne der lyder meget mere speciel end de andre. Men jeg ved ikke lige hvem af dem det er. Med de tanker falder jeg i søvn.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...