Purple Rain

SIX GRAVITY - musikgruppen hvis navn er på alle unge pigers læber, i alle kvinders hjerter og på samtlige TV-skærme! Livet som populært idol er hårdt, men også fantastisk! Dog kommer Koi Kisaragi, medlem af drengegruppen SIX GRAVITY, ud for en ulykke og kan derfor ikke deltage i aktiviteterne som SIX GRAVITY skal igennem ganske få dage før deres nye CD udkommer. Manageren for musikgruppen ser derfor ingen anden udvej, end at opsøge Kois tvillingesøster og "overtale" hende til at træde ind for sin tilskadekomne tvillingebror. Rin Kisaragi ser sig derfor nødsaget til, at hjælpe sin brors musikgruppe gennem den hårde tid, alt imens hun ihærdigt forsøger på, ikke at forelske sig i den alt for flotte, intetanende leder af SIX GRAVITY - Hajime Mutsuki.

16Likes
4Comments
1387Views
AA

2. Prolog

 


"Do you have the resolve to bear this curse?"

- Hajime Mutsuki

 

 

Hvem skulle have troet, at jeg skulle blive involveret i en så latterlig situation som dette? 

Jeg gør det kun for at hjælpe min bror, det er den eneste grund til, at jeg må skjule mine kvindelige former, klæde mig i drengetøj, og udgive mig for at være noget som jeg ikke er - indtil min bror er rask til at kunne vende tilbage til sit liv endnu engang. 

Jeg bryder mig ikke engang om SIX GRAVITY på den måde, som mange andre piger på min alder gør. Piger, som dåner og savler over de seks fyre, køber alle deres CD'er, er til alle deres koncerter og signeringer. 

Og dog, så snart jeg kom lidt nærmere ind på livet af idolerne, så må jeg indrømme, at de har taget mig med storm. 

Især ham. 

Ham, med det mørke hår, og de smukke, lilla øjne. 

Det her var helt sikkert ikke en del af planen...

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...