Drømmen om stefan 2


0Likes
0Comments
1153Views
AA

6. part 4 er jeg gravid 😱😱😱

Vi er på vej ind til byen . Vi venter på

Bussen . Stefan kan stadivæk se der er nogle glat med mig så jeg begynder at få en tåre ud over mit ansigt . Skat hvad er det skat sig nu hvad det er skat . Jeg bliver ikke sur skat . Sagde han til mig men jeg er bange for at sige til ham . For hvad nu vist jeg er gravid . Og han så ikke ville være far til barn . Jeg er så Forvirret i mit lille hovedet . Skat sig mig det nu . Sagde han igen til mig for han ville ikke ha at jeg har det så skidt .

Og han kan mærke når jeg holder hemmeligheder over for ham . så lige nu ved jeg ikke hvad jeg skal gøre .

Skat sig nu ! Spurgte Stefan mig igen . Og den her gang ville jeg sige ting som det er . Stef skat vil du love mig at du ikke bliver sur på mig . Lige meget hvad skat . Ja self min skat svare han tilbage til mig . Skat jeg tror jeg er gravid skat . Men jeg ved det ikke helt i nu skat . Men jeg ville finde ud af det skat .

Du hvad skat siger han til mig . Med hans stor overrasket øjne . Jeg blive så bange.   så jeg komme til at hører så jeg begyndte hurtig bagefter at kysse ham på mund som blive til et dejlige snav . Han kys for mig helt til drømmeland . Han tog et billede at ham og mig . Og lage det ind på Instagram . På billede teske stod der . Jeg har måske fået en stor gave sammen med min dejlige prinsesse . Mange fans tænke hvad katten kan det være . Men stef og mig har love hinanden ikke at lægge nogle op på Instagram af min mave ind til

Vi ved det 100 % og vi ankommer til byen . Vi skulle kiggede i butikker med tøj smykker og baby tøj . For hvad nu vist jeg var gravid. Så er vi ihverfald forberedt på det . At vi ikke skal ud og købte nogle nyt år lige forløbet .

Jeg spurgte Stefan om jeg måtte tag en gravid test . For at se om jeg var gravid.

Ja self min skat må du det skat svare han tilbage på Mit sprøgsmål . Så jeg gik ind i et supermærke  med det sammen bagefter  og fik købte en gravid  test .

Spoler frem til på vej hjem .

Jeg og Sfefan fik rigtig mange ting.

jeg glæder mig så meget til at se min dejlige storsøster i morgen . For hun kommer ned til os og holder sommerferien sammen med os her nede . Plus så kommer drengen , Melissa det kan ikke blive bedre .

Jeg skyndte mig Sindsyge ud på toilettet . For at tag gravid testen .

Jeg fik et shock så jeg skyndte mig med at råbe efter Stefan! Han løber ud til mig på toilettet . Skat hvad så. Jeg er gravid skat . Og det er 100 % skat . Men skat jeg er bange for jeg få et sund og rask barn skat på grund af jeg har en from for handicap skat . Stefan han rykker sig hen til mig og holde om mig helt ind til ham . Sagde Til mig skat . Jeg ved vi få et smuk Sund og rask barn skat . Åh det hjalp på mit humør efter min Stefan sagde det til mig .

Stefans synesvinkel

Det er den bedste dag i mit liv . Jeg skal være far til min skat s barn . Og har fået verdens bedste gave i mit liv  . Er min lille unge som ligger i min cillepige mave . Men jeg er så spændt om det bliver en dreng eller en pige . Jeg begynder at snakke til mit elskede barn i min dejlige piges mave . hun smiler og giver mig et kys som bliver til et dejlige snav . Elsker hende og det vil jeg altid gøre . Nu er klokke 21 . Og jeg kan se min cille er træt efter den langt Tur vi har være ude . Så jeg spurgte cille om vi skulle gå i seng så vi os kan være friske . Når de andre er kommer i morgen . Hun nikke . Vi begyndte at skifte til nattøj og børste vores tænder . Kort efter lad vi os i seng . Jeg lagde min arm rundt om min cille . Godnat skat elsker dig siger hun til mig ind hun flade det i søvn . Jeg skyndte mig med at sige ilm skat  Husk jeg elsker dig . Hun sendte det søde smil hun har tilbage til mig ind jeg os faldet  i søvn 😴😴😴

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...