Drømmen om stefan 2


0Likes
0Comments
1319Views
AA

5. part 3 hotellet

Vi ankommer til lufthavn kl 20 .00 næsten dag . Jeg kunne godt mærke at jeg var træt efter den tur i flyvere . Så jeg spurgte Stefan om vi skulle tag en lure på hotel . Når vi kommer over til vores hotel .

Vi gik ud af lufthavn hent til taxa der skulle køre os hent til vores hotel .

Vi begyndte at sætte os ind i taxa kort efter vi snakke i telefon til flyve selskab . For at se om det var den rigtig taxa og det var det . På vej op til hotel fik jeg det dårlige . Jeg blive køresyge

I taxa . Er du okay skat ? Spurgte Stefan til mig . Jeg nikke selvom han kunne godt se at jeg fik det dårlige . Så han skyndte sig . med det sammen med at lægge ind til mig i taxas . og passe på mig så der ikke  skete mig nogle .

Vi kommer til hotel en time senere . Da Hotellet lægger et godt stykke fra lufthavn . Vi har bestil et hus for os selv  så vi kan tilbringe nogle tid sammen alene . Ind han skal på Tour med drengen . Og jeg skal til USA i en uge med mit dans hold som hedder Lavuk danse piger .

Vi begyndte at pakke vores ting ud . Når vi er komme ind i huset . Stefan han begyndte at drille mig vildt sød så jeg kom til at smile skat stop sagde jeg til ham . Men han bliver bare ved at drille mig . Lige en til han kaste mig over i seng . Begyndte at hviske i mit øret . Skat ? Jeg har lyst til dig nu . Jeg Smilte og sagde til ham . Skat jeg har os lyst til dig til dig senere skat . På grund at jeg er så træt i dag skat efter den flyve tur . Og det kunne Stefan godt forstå . Ville du putte lidt med mig skat . Har savne at lægge sammen med dig helt tæt skat 😢. Jo self ville jeg altid det med dig min skat og kun dig ❤️😘 . Sagde Stefan og kysse på mig på mund . Imens han lage sin armen rundt om mig. Og lægge sig helt ind til mig . Han er bare det bedste der nogen siden er ske for mig . Jeg ved sku seriøst ikke hvad jeg skulle gøre uden ham ved min siden . Han gøre så jeg ikke få min anfald og det er så dejlige 😘❤️

Stefan synes vinkel .

Nu lægger jeg og putter med min cille igen . Det er så dejlige bare at lægge her ved min pige . Helt ind til mig det kunne ikke blive bedre . Elsker hende mere nogle anden . Jeg ville gøre alt for hende . For hun er pige i mit liv . Nu ville jeg gå ud og børste tænder . Men lige da jeg skulle ud og børste tænder . Kunne jeg se at cille har det godt . Hun har stress sig selv til hun flader lige pludselig . Skat vågn op ! 💛😢

Skat ville du ikke være sød og vågne jeg ville ikke undvære dig skat . 😥 kort efter vågner cille med en høj lyd tone og kalder på Stefan . Stefan hjælp hvor er du Stefan . Jeg har det ikke godt . Lige pludselig kunne hun ikke finde Stefan . På grund af han var ude på  toilettet . Men da han hører cille råber efter ham . Skyndte han  sig ud  til hende . For han ville ikke ha der ske hende nogle .

Skat skat ! Vågn op Pless ville Du ikke vågn skat ❤️ 😢. Han prøve virkelig at få hende til at vågne . Men lige pludselig siger hun hvor er jeg ? Du er her hos mig skat . Hun åbent sine smukke øjne . Det bare så dejlige at se hendes smukke øjne vågnet op igen .

Næsten dag 

I dag skulle vi ud og se hvordan Grækenland så ud . Og det glæder mig vildt meget til . Bare se byen med min bedre halvdel som er Stefan . 😘❤️

Uden ham ved min siden så havde jeg ikke stået her i dag . Vi begyndte at tag vores sko og jakke på . Men jeg Kan mærke en mærke fløse i mit maven . Jeg ved bare ikke hvad det er . For det er lige som jeg får kvalme hver morgen . Stefan min skat spørger self om jeg er okay . Jeg svare som altid at Jeg er okay selvom jeg måske ikke er okay . Men jeg ved ikke i nu om jeg er det jeg tror jeg er ? Men jeg ville prøve at finde ud af det .

----------------------------

Hold da op måske er hun gravid og de venter et barn måske følg med i næste kapitel som ud kommer i løben af den her uge .

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...