Fra venskab til kærlighed

Anastasia er 18 år og bor i LA i sin villa ud til vandet, hendes nabo er Louis Tomlinson og Harry Styles, og de er skide gode venner og laver en hel masse ting sammen men da Louis spørger Anastasia om noget helt fantastisk bliver hun elle vild og se hvad der ellers sker i denne historie ;)

0Likes
0Comments
319Views
AA

2. Kapitel 2.

Anastasia's synsvinkel

 

Hej! jeg hedder Anastasia Blue og jeg er 18 år og KOMMER fra England men jeg BOR i LA da jeg ikke ses så meget med mine forældre mere. Jeg bor i en meget stor villa ud til vandet og har de dejligste naboer og venner. 

Jeg kunne høre en irreterende lyd fra min mobil, det var mit vækkeur og jeg skulle op og på arbejde, jeg satte altid mit ur til 8:55 så jeg havde 5 min ekstra at sove i og så stå op.

Jeg tog mit undetøj og hånklæde og gik ud til badeværelset, jeg tændte for den varme bruser og gik ind, denne varme følelse i hele kroppen da vandet ramte var rart.

Jeg kunne godt begynde at føle jeg skulle til at ud af det dejlige varme bad, jeg gik ud og kiggede mig selv i spejlet og tænkte jeg skulle af med nogle kilo inden sommer. Jeg tog mit undertøj på og gik ind på mit værelse og fandt lidt fancy tøj, det var en sort enkel stram nederdel med en hvid lacoste trøje og nogle sorte stan smiths.

jeg giknedenunder for at få noget at spise og så der var lidt yoghurt tilbage som jeg nok skulle have spist inden den var for gammel, det var skovbær yoghurt som bare smager fanstastisk. Jeg kiggede på klokken og så kl den var kvart i 10 og jeg nok skulle til og af sted, jeg satte mig ud i min bil og tænkte lidt, skal jeg ikke tage noget frokost med og kørte forbi McDonalds og købte noget mad til eftermiddag. Jeg ankom nu mit job i storcentret og jeg arbejder på starbucks og har arbejdet der i 3 år og er super glad for det. Da jeg så min dejlige ven Anton og jeg bliver glad for vær gang jeg ser ham på arbejdet, Anton han er 20 år og brun håret og er bare en dejlig ven. 

Som altid får jeg jo en dejlig dag på arbejde uden klager og vi fik da også en ny medarbejder og det trængte vi meget til, nå men jeg fik fri her klokken 16 og skulle bare hjem og slappe af med min bedste ven! :)

Jeg kom hjem og så der holdte en mereredes inde ved Louis så jeg vidste han var hjemme, og vi aftale næsten aldrig noget om at være sammen vi var det bare, jeg skyndte mig over til hans hus og gik ind og råbte ''LOUIS, VI SKAL SE FILM!!'' det råbte jeg bare ind i hans hus og håbede han ville høre det og gik igen, jeg løb ind i mit eget hjem, og satte nogle popcorn over og pizza og lidt slik, og hørte han kom ind og jeg sad allerede parat til at se film i sofaen ''Nå det var hurtigt du var klar A'' sagde han, Louis kaldte mig altid 'A' fordi at det er mit forbogstav og jeg plejede at kalde ham 'Lou' og vi valgte at se noget Orphan Black,hvor vi bare hyggede os som veninder :)

Jeg faldte stille i søvn og jeg kunne mærke nogle hænder om mig, det var Lou der bar mig op i seng, han lagde mig stille i min seng og sagde ''godnat A,sov sødt'' og det gjorde mig bare tryg når han snakkede, døren lukkede og jeg kunne høre han ryttede tingene op nedenunder. 

 

 

 

 

 

 

Undskyld for det første dårlige korte kapitel men jeg prøvede i må gerne like og favoritiser og ja det var sjovt at skrive den:) -Linda 

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...