Den 15 åriges dagbog

Jeg kan ikke gøre for det, mine tanker altså. De kommer bare, jeg kan ikke kontrollere dem. Jeg kan blot stå på side linjen, som ved en fodbold kamp, og hviske. Men små stemmer bliver så let overdøvet.

En dagbog, min dagbog.
Verden set fra min vinkel.
En 15 årig pige.

(Tjekker ikke for stave fejl eller komma fejl. Dog er du velkommen til at pege nogen ud.)
Dette er en dagbog om mit liv, jeg undskylder på forhånd hvis du kender mig og læser det her)

1Likes
0Comments
377Views
AA

3. Den 24 April 2016

D. 24 April

Så er jeg endelig 15! Hvad får jeg ud af det? Tja, jeg kan komme i fængsel og jeg kan lovligt have sex, fedt huh?

Undskyld for at jeg ikke skrev igår, men du kan få et kort resume: Klargøring, gæster, gaver, mad, sims 4, monopol, vinder og seng.

Det var sjovt nok. Vi hørte P6 hele dagen, da de spillede Dizzi Mislizzi (Er det stavet korekt?)

 

I dag vågnede jeg op til brunch, som mine forældre og to af deres og vores, gode venner havde lavet. Vi spiste og åbnede gaverne, jeg fik ret i hvad jeg fik. Efter dette ryddede vi op og tog hjem. Jeg fik en del Facebook fødselsdags hilsner. Jeg ved ikke helt hvordan jeg har det med dem. På den ene side er det jo dejligt nok at få en hilsen, på den anden side ligger det hele offentligt.

Jeg glæder mig virkelig meget til Lørdag i næste uge, da jeg skal ud og se civil war, med mine 4 bedste veninder. Iben, Nete, Emma og Hannah. Lad mig præsentere dem for dig.

Iben: Er forholdsvist lav, omkring 150 - 160 cm. Hun elsker Selena gomez og er den eneste af de fem jeg kan snakke om youtube med. Hun er altid med på de nyeste memes m.m.

Nete: Iben svorne "ærkefjende" de elsker at irretere og drille hinanden. Tro mig, det kan virkelig blive trættende efter et stykke tid. Hun er lidt af en perfektionist og kan også være lidt reserveret, fx vil hun ikke dele sin musik smag med os. I 9 skal hun på efterskole.

Hannah: Seriøst klog, hun er også virkelig sjov. Hun havde en gammel Nokia indtil for få måneder siden og er nu en seriøs snapchat afhængig. Hun er 2 - 3 cm højere end mig. (Jeg er 176) Hun bor på en gård og er lille søsteren i hendes familie. Hun har en forkærlighed for 80 - 90 pop musik.

Emma: En mellem høj, sjov pige. Hun kan være lidt basic, men ikke på en måde der gør noget. Hun har et crush på en og de ville være virkelig søde sammen. Hun havde ikke set Star wars før så vi måtte tvinge hende til det. Hun er altid glad og har sygt meget energi.

Vi er 5, hvilket milt sagt er et lorte tal. Især når ens lære altid deler os op, to og to. Så der altid er en tilovers.

Emma driller mig altid med mit crush.

Ham: Brunt hår, blå øjne. Han er en seriøs Geek, ligesom mig. Han er virkelig sød og hans nakke, okay det er måske lidt underligt, men jeg sad bag ved ham i to måneder, hvor jeg bare kunne side og stirre på hans nakke. Han har små, søde modermærker i nakken. Jeg har kunne lide ham i snart et halvt år. Men jeg er, ikke overraskende, for akavet til at gøre noget ved det.

En anden ting der sker i denne uge, er at hele min skole, fra 4-9 overgang skal ud og se vores fodbold hold spille national mesterskabs finale. Det er virkelig mange mennesker, da vi bare på 8 overgang er fra A til F klassen (Jeg går i C) hvilket betyder at vi er omkring 160 elever bare på 8 overgang.

Jeg håber de får samlet de 100.000 de skal bruge ind til det, så vi kan komme afsted.

Da vi endelig kom hjem fra sommerhuset, gav Ida (Min lille søster) mig en gave. Efter det spillede vi spil og sluttede dagen af med at se Game of thrones (Season 5)

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...