De 58 dage

Kiras liv var helt normalt. Hun var en pige der elskede alt med fest, farver og musik, og havde sin vennebase og en fantastisk familie. Men hvad sker der så når hendes lillesøster bliver indlagt på hospitalet med kræft?
Det her er historien om, hvordan Kiras liv udvikler sig mens hun skriver dagbog. Hun skriver i sin dagbog 58 dage, alt i mens hendes liv udvikler sig med en nærmest uhyggelig fart, hvor hun aldrig kan komme tilbage til starten igen.
(Deltager i dagbogs konkurrencen)

1Likes
4Comments
978Views
AA

2. Den anden dag

Hej dagbog

Ja så er jeg tilbage igen, og nyhederne bliver ufatteligt nok kun værre. I løbet af i dag og i går lavede lægerne en række undersøgelser af Mille, og de resultater de gav, var ikke just dem som nogen som helst havde håbet på. Alle undersøgelserne viste enstemmigt, at hun havde to måneder tilbage, måske en halvanden. Hendes lungekræft havde allerede nået at sprede sig til det meste af kroppen, og af hvad lægerne kunne se, havde hun haft det i flere måneder nu.
Men nu vil jeg gå videre til et helt andet emne, nemlig hvad jeg har lavet i dag. Selvom jeg ikke har fået lavet så meget, så kan jeg lige så godt skrive hvad jeg har lavet. Jeg var ikke i skole i dag, mine forældre mente ikke at det var en god ide at sende mig i skole, så jeg brugte det meste af dagen på at læse, med nogle få pauser hvor jeg græd. Men ikke nok med det, så har jeg også været inde at søge på kræft.
Vidste du fx at en ud af tre danskere får kræft? Eller at omkring 9 ud af 10 med lungekræft dør? Uheldigvis, ser det ud som om, at Mille skal være en ud af de ni der dør.
Ud over det, så har jeg brugt rigtig meget af dagen på at græde. Jeg fik også lov at komme op på hospitalet i en time, som jeg også brugte flittigt. Mille og jeg snakkede og snakkede, og jeg fik mange ting at vide af hende, som jeg aldrig havde gættet om hende. Hvem kunne for et eksempel gætte, at Mille har prøvet at drikke selvom hun kun er ti? Eller at hendes ar i panden i virkeligheden stammer fra en gang hvor hun var oppe på et grusbjerg som vi ikke må kravle op på?

Der er så mange ting, som jeg slet ikke vidste om hende, som nogen gange får mig til at tvivle på, at jeg overhovedet kender hende sådan helt rigtigt.

Nårh ja, der er forresten også sket noget andet her i dag. Da jeg tjekkede Facebook her i eftermiddags, så viste det sig, at jeg rent faktisk havde fået en besked. Det mærkeligste var, at det var fra Ricard. Du kender sikkert typen. Dem der der spiller hård uden at være det, og som alle godt ved er bløde som smør under det aller yderste lag. I beskeden spurgte han, hvorfor jeg ikke var i skole, men jeg var på Facebook.
Den besked skræmte mig, og nu jeg tænker over det, så glemte jeg da helt at svare på den! Så jeg må nok hellere løbe nu, og svare på hvorfor jeg ikke var i skole.

Med mange hilsner Kira
 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...