New school

En pige kommer på en ny skole får nye venner og en ny loverboy

1Likes
0Comments
356Views
AA

1. Vikaren

Det var mandag morgen, jeg skulle starte på en ny skole, skolen startede 8:55, men idag skulle jeg være der 7:35 bare fordi jeg skulle have mit skema og vises rundt, min mor skulle selvfølgelig med der op men kørte efter vi have fået de ''vigtige'' ting af vide, som eks. reglerne mødetid osv. Jeg hedder forresten Camilla og er 17 år gammel, i min fritid spiller jeg fodbold, jeg spiller på kvindernes landshold i min række hvis i ved hvad jeg mener.

 

Vi var kommet op på skolen, vi stod ved hovedindgangen, men der var ingen lære. 15 minutter efter kom en ung mand løbende, han var køn havde de perfekte krystal blå øjne, håret sad perfekt og hans tøj var bare, lækkert. ''Undskyld jeg kommer for sent men ja sådan kan det gå, jeg er hendes vikar lære ting og skal vise hende rundt, her der er skema osv. mit navn er forresten Alexander''. Vi gik rundt på skolen, min mor var forresten kørt videre på arbejde, skolen var flot og stor, jeg troede det ville være noget småt pis ''det var så skolen hvad syndes du så om skolen ind til videre?'' spørger Alexander ud i det blå ''altså den er flot og stor jeg havde ikke troet den var så stor jeg troede det var noget småt pis'' sagde jeg med grin i stemmen, jeg kunne høre han grinede lidt for sig selv, han var en charmerende en og han gjorde mig virkelig våd når han snakkede og grinte. 


Klokken er nu blevet 8:15 og vi var færdig med at vise rundt og alt det der, her var stille de eneste som var her var mig og Alexander, vi sad bare på to stole ved siden af hinanden. ''Camilla, må jeg egentlig spørger om hvor gammel du er?'' ''altså jeg er 17 år, hvad med dig?'' ''jeg er 21, hvad laver du i din fritid?'' ''lige pt spiller jeg fodbold og har gjort det i snart 13 år, hvad med dig?'' ''jeg spiller også fodbold og har spillet i 16 år''. Mere sagde vi ikke vi sad bare og kiggede på hinanden, han havde virkelig de smukkeste øjne, han rykkede tættere på mig og jeg rykkede tættere på ham og til sidst endte vi i et kys, det var underligt fordi ingen trak sig, vi sad bare der, og det undviklede sig til snav, vi rejste os mens vi snavede, han begyndte at tage min trøje og og det samme gjorde jeg ved hans trøje jeg smed den på gulvet, vi bevægede os stille og nu stod vi så op af en mur, han lagde sine hænder om på min røv og begyndte og løfte mig, jeg hoppede op og svang mine ben om hans hofter, han trak sig stille ''undskyld jeg stoppede det men vi kan ikke gøre det her, tænk på hvis en siger det til inspektøren så bliver jeg fyrret på stedet, men kom hjem til mig senere jeg bor på gulgrønsvej 7'' jeg smilede til ham og sagde ''jeg kommer 19:00, men syndes du skal vide jeg er jomfru'' jeg sendte ham et skævt smil og kom i tanke om at jeg stadig sad på hans hofter ''så må jeg bare være blid ved dig, men får besøg af et par venner klokken 22:00'' ''okay''. mere blev der ikke sagt. vi gik bare vær til sit.

Klokken var 8:45 og de fleste elever var på skolen, jeg bevægede mig alene ned mod dansk fordi det skulle jeg have i første time, vi skulle have Alexander fordi vores normale lære er langtidesygsmelt, han sendte altid det der frække blik til mig. Det var blevet frikvarter og jeg var på vej ned i kantinen da der er en der prikker mig på skulderen, jeg vender mig og det var to piger, den ene var lyshåret og den anden brun håret ''hej du er hende den nye ikke?'' spørger den lyshåret ''jo det mig'' ''mit navn er Louise og det er Cecilie'' sagde den brun håret og pegede på den lyshåret. Jeg fik endelig fri, jeg var blevet meget gode venner med Louise og Cecilie.

Jeg var endelig kommet hjem og der var ingen hjemme så jeg gik direkte op på mit værelse og så en film på netflix, den var ret kedelig så det endte med jeg falde i søvn. Jeg vågnede ved jeg fik en besked af Louise

mig  :D
louise  :*

 

:* -kommer du ikke over i aften og ser en film med mig og lou;D

:D - ik idag måske en anden dag :I

:* -okay :s

*samtale slut*

 

Jeg gik over til mit skab, jeg vidste ikke hvad jeg skulle jeg gik bare der over, men valgte og sætte mig i sengen igen. Klokken var blevet 18:35, og Alexander boede 20 minutter fra mig hvis man skulle gå, jeg sendte lige en besked til min mor om hvor jeg var gået hen. Jeg var endelig fremme, jeg bankede på og der gik ikke 2 minutter før han kom, jeg blev hevet ind jeg ved ikke hvorfor men ja det kan også være ligemeget, jeg tog mine sko af og vi gik ind på hans værelse, han smed mig i sengen og han lagde sig oven på mig, vi lå og kyssede og det udviklede sig hurtigt til snav, vi kom af med alt vores tøj mens vi snavede, han kom stille op i mig, det gjorde ondt i starten men efter lidt blev det behageligt, vi blev begge langsomt trætte og til sidst efter han var kommet oppe i mig og jeg havde fået orgasme stoppede vi.

 

Klokken blev 22:00 og hans venner kom ind af døren, vi havde selvfølgelig tøj på, men da den sidste kom ind af døren kiggede vi noget på hinanden, jeg mener virkelig jeg havde set ham før, jeg kom i tanke om det, det var Jeppe min eks selvfølgelig skal han komme ''Camilla? hvad laver du her'' spørger han, de andre kiggede bare underligt på os, ''jeg skulle til at gå da jeg så dig'' sagde jeg, Alexander tog fat i mig og vendte mig om ''sådan skal du ikke snakke til mine venner'' sagde han i en hård tone som om jeg gad og høre på ham, ''det okay hvis jeg snakker sådan til min eks, og du skal ikke blande dig, cya bitches'' var det sidste jeg sagde inden jeg gik ud af døren. Jeg kunne høre en løbe efter mig så jeg stoppede brat op, da personen lagde sin hånd på min skulder drejede jeg rundt på hælene og slog ham i ansigtet og gik hjem i seng.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

håber der er nogle der vil læse med og se hvad der sker længere frem.

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...