Black Sheep

Det køre rundt i mit hoved. Konstant. Som en uafhændelighed, til dybe tanker.. Mine tanker.. Omkring hvorfor ingen elsker mig? Jeg prøvede grænser af hos mine forældre fordi jeg ved at de altid vil elske mig.. Hvor går grænsen til.

Black Sheep.

0Likes
1Comments
515Views
AA

2. anden aften

Næsten hele dagen var overstået og jeg satte mig ved bordet. Havde næsten ikke spist noget hele dagen, og var sulten på en mærkelig måde. Jeg række ind over min søster for at nå til spagettien på hendes højre side. Hun havde et fornærmet blik i øjet og stirrede på min hånd i det jeg træk den ind til mig selv. Hældte en lille portion på en hvide tallerken. Det dampede let over portionen. Havde ikke så meget lyst til kødsovs så jeg prøvede at række ud efter osten. "Jeg flytter altså lige om lidt plads hvis du bliver ved med at gøre det der, det er pisse irriterende!" Mumlede Hun og spyttede ild ud af munden. "Vi bude lave bordbøn" brokkede han sig, jeg roede lidt rundt i det halv smeltede ost på spagettien, "ej det sker altså ikke, jeg er ateist!" Sagde jeg og hakkede ned i tallerkenen. "Og hvad er det så?" Grinte han sarkastisk. Følte mig undervurderet, "ja det ved du jo nok godt. Ikke?" Sagde jeg og lagde gaflen ned. "Nej forklar det"

"Nej du ved hvad det er, hvorfor skulle jeg så fortælle det?"

"Jamen så hold din mund næste gang du udtaler dig!" Råbte han med et nedgørende, undervuderende smil, "slap dog af!" Råbte jeg. "Så hold dog mund" svarede han kækt. "Fint!" Svarede jeg og rejste mig "det kraftedme anden gang jeg ikke får noget mad.." Mumlede jeg ind på værelset. Blodet boblede inden i mig, lagde mig på gulvet og begyndte at lave hurtige mavebøjninger end til jeg mærkede svedet ned af min kind.. Bedre end tåre.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...