Frederik og hans kat.

Frederik og hans kat er en historie, om en lille dreng ved navn Frederik Rastussen. Frederik går igennem mange hårde ting i hans liv, derfor har han opfundet sin egen race af katte og selv adopteret en.

3Likes
0Comments
528Views
AA

1. Kattens origin.

Der var engang en lille dreng der hed Frederik. Frederik havde ingen venner, og hans familie kunne ikke lide ham, så en dag fandt Frederik en kat og han kaldte den Kenneth. Kenneth var en race kat som Frederik selv havde opfundet. Racen kaldte han for Katneth Everdeen. Katneth Everdeen var en speciel race af katte. Denne race var ikke som de andre, den havde nemlig superkræfter. Superkræfterne gjorde at enhver kat under racen Katneth Everdeen kunne få sin ejer til at føle kærlighed. De var også alle helt sorte på enhver måde. Alt på deres øjne var helt sorte. Det passede så godt ind med farven på pelsen, at man næsten ikke kunne se øjnene. Kattene ville dø hvis hår blev for langt, så Frederik var meget omhyggelig med at klippe sin kat.

Tilbage til Kenneth. Frederik fandt Kenneth en dag da han var ude at gå, efter han havde set hit filmen "The Fault In Our Stars". Lige efter han var kommet ud af biografen, helt alene. Så han et par piger. Frederik gik langsomt hen til pigerne som stod med is i deres hænder. Frederik spurgte pigerne, "H-hej, piger. Hvad hedder I?". Den ene af pigerne så rædselslaget ud og løb væk. Den anden af pigerne smilede og sagde, "Jeg hedder Emilie.". Frederik rødmede rykkede lidt på sine ben, "Du ser rigtig sød ud, Emilie", sagde han stille. Før Emilie nåede at svare løb Frederik væk fra hende. Tårene trillede ned af hans kinder, og hans røde ansigt. Frederik hviskede til sig selv, "Jeg gjorde det. Jeg snakkede med en pige!". Frederik smilede og tørrede tårene af hans kind. Han standsede mit på fortovet og råbte, "Jeg gjorde det, allesammen, jeg snakkede med en pige!". En stemme kom fra hans nabo, “Freak!”, råbte han. Frederik blev ked af det, men så, så han det. Det var en kat, en sød lille kat på fortovet. Frederik tog katten op i hænderne og hviskede uroligt til den, “Du er sød, jeg vil kalde dig for Kenneth!”. Frederik blev ved med at holde i Kenneth som så ud til at han var ligeglad med alt der foregik omkring ham. Frederik hviskede til Kenneth, “Ved du hvad, Kenneth? Jeg snakkede med en pige idag!”. Frederik var rigtig stolt over sin præsentation. Frederik snakkede videre med Kenneth i flere timer, indtil Kenneth til sidst sagde, “Miaw”. “Du kan tale?!”, udbrød Frederik. “Det må jeg vise til mor!”, råbte han og løb hen til hans hus på en hastighed Frederik aldrig havde nået før. De han kom ind i huset råbte han, “Mor, mor! Jeg har snakket med en pige og en kat!”. Hans mor lagde sig tilbage på sofaet, “Ok, spurgt.”. Frederik ignorerede hende og gik ind på hans værelse. Derefter lagde Frederik sig til at sove.

Skrevet af Kevin

 

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...