.:Noura en Rachid:.

Een nieuwe jongen in de klas? En wat als hij de grootste vijand van je broers is? En je stiekem gevoelens voor hem begint te krijgen? Hoe moet dat verder?

0Likes
0Comments
274Views
AA

3. 3. Mij een zorg

Noura is gister niet meer naar de andere lessen gekomen. 'Waar zou Noura zijn?' vroeg ik Mounir gister. 'Boeien.' zei hij enkel en liep weg. Vanochtend hoorde ik mijn zusje aan de telefoon praten. 'Jaah, echt vet erg voor Noura. Arm kind.' hoorde ik haar zeggen. Dus? je slaat toch geen meisjes?' zei ze boos. 'Ben benieuwd of ze vandaag naar school komt.' Zegt ze. Ik pak snel mijn tas van m'n bureau en loop naar beneden. Ik graai in m'n broekzak waarna ik mijn autosleutels eruit haal. Ik stap ik en rijd weg.

'...En vervolgens rende we allemaal weg, maar die man bleef maar achter ons aan rennen. En ik met mn broertje in de buggy, mijn broers waren allemaal weggerend. Alleen Kamal was terug gekomen voor mij en Reda,' hoor ik haar zeggen. 'En Amira met haar 3 broertjes. Driss op mijn rug, Ilyas op haar rug en Amin aan haar hand. Zo bang als we waren!' lacht ze verder. Ik zie Soukaina ook bij hun zitten. Noura heeft een blauw/paars oog, maar zelfs dat staat haar. 'Hoe oud is Reda nu?' vraagt Soukaina dan aan Noura. 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...