.:Noura en Rachid:.

Een nieuwe jongen in de klas? En wat als hij de grootste vijand van je broers is? En je stiekem gevoelens voor hem begint te krijgen? Hoe moet dat verder?

0Likes
0Comments
264Views
AA

2. 2. Green eyes.

Rachid:

'Rachid mijn zoon. Doe alsjeblieft je best op school. Insha Allah haal jij ook een diploma.' zegt mijn moeder voor ik de deur uitloop. 'Komt helemaal goed mama.' zeg ik waarna ik haar voorhoofd kus en de deur uitloop.Ik open mijn auto en rijd naar die kutschool. Mijn zevende jaar op het Hubertus College. Ik moet daar echt snel weg! 

'Raad wie onze mentor is dit jaar.' Lacht Salim. 'Ingrid, ik weet! ik las het op schoolsite.' lacht Mounir. 'Dat word rellen!' lacht Mounir en kijkt me aan. 'Wat is er met jou? Niet goed geslapen wela?' vraagt Mounir aan mij. 'Geen rellen voor mij. Mijn moeder is echt teleurgesteld.' zeg ik. 'Awh, is mammie boos? Verman je man. Een beetje rellen kan geen kwaad toch?' zegt hij. Ik haal enkel mijn schouders op. 'Kijk eens, een lijst van alle sukkels die bij ons in de klas komen.' lacht Samir. 'Insaf Annajah. Noura Chiriki... Is dat niet zusje van Aziz?' vraagt Mounir. 'Dat kind is gek! Ze heeft een keer een jongen in elkaar geslagen met een hand, die andere was gebroken.' lacht Samir. 'En Amira Salah, dat gekke hoofddoek mens?' lacht Salim. 'Oussama Balladi, die leipo die altijd word gepakt met drugs.' roept Samir. 'Word wel een leuk jaar man.' lacht Mounir.

Als Ingrid ons het eerste uur meteen aanspreekt op ons gedrag dit jaar, kan Mounir het niet laten om weer eens stoer te doen. Ik haat het als hij zo doet, nooit kan die gast normaal doen, hatelijk gewoon. Het werd alleen erger toen twee meisjes begonnen te fluisteren en Mounir het opmerkte. En man wat gaf dat meisje Mounir een grote bek! Die weet niet waar ze mee te maken heeft! Toen hij hoer zei rende ze over de tafels heen en sprong zo bovenop hem waardoor ze allebei vielen. Man wat heeft ze hem toegetakeld. En niemand deed wat, voor het meisje nog blijvende schade zou oplopen tilde ik haar weg van Mounir en stelde haar gerust. Toen ze mijn stem hoorde keek ze achterom, recht in mijn ogen, verbaasd dat ze was. Damn haar ogen waren gevaarlijk man! Groen, net als Aziz. Ze was eigenlijk best mooi. Mounir moest haar weer uitschelden, en aangezien ik haar niet losliet gaf ze me een elleboog net boven mn kruis en rende weer terug naar Mounir. Ze krabde zijn wang open. Hij werd rood en fluisterde iets naar haar. Toen heften hij zijn hand en haf haar een stoot op haar oog. Voor ik het wist lag ze op de grond.

De bel ging en ze was nog steeds niet ontwaakt. 'Gaan jullie maar, ik regel dit wel. Goed begin Mounir, hier zullen we het zeker nog over hebben.' zegt Ingrid. Dat vriendinnetje van haar blijft bij Ingrid terwijl de rest weggaat. Ik vind het best zielig, maar durf ook niet te blijven.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...