.:Noura en Rachid:.

Een nieuwe jongen in de klas? En wat als hij de grootste vijand van je broers is? En je stiekem gevoelens voor hem begint te krijgen? Hoe moet dat verder?

0Likes
0Comments
278Views
AA

1. 1. nieuw begin.

Noura:

'Nouraa! Haast je! Amira staat al een tijdje te wachten!' roept mijn moeder van beneden. Ik bind snel mijn haren in een staartje en ren naar beneden. 'Kijk eens wie heeft besloten toch uit haar bed te komen vandaag!' roept Aziz. 'Ga toch weg man! Jij hebt nog maar 20 minuten om op school te komen!' zeg ik en loop naar de schoenenkast. 'Maak je over mij maar geen zorgen, haast jij je maar. De bus komt over 2 minuten.' lacht hij. ik kijk op mijn horloge en zie dat het inderdaad 7:28 is. Ik strik snel de veters van mijn all stars en haast me samen met Amira naar de bus.

'Goedemorgen dames.' zegt Dennis als we inchecken. Na 5 jaar leer je vanzelf de buschauffeur van bus 36 kennen. We nemen achterin plaats. 'Hoe was je zomer?' vraagt Amira. 'Geweldig, ik kan niet wachten tot volgend jaar!' roep ik. 'Ik hoorde via via dat we nieuwe mensen in onze klas hebben...' zegt Amira. 'Van andere scholen?' vraag ik. 'Nope, mensen die niet geslaagd zijn van vorig jaar.' zegt ze. 'Hopelijk wel leuke mensen. Ik heb echt geen zin in stomme mensen dit jaar.' zeg ik. 'We zien zo wel.' zegt ze waarna we nog ff doorkletsen tot we aankomen.

'Klas 6B. Jullie zijn nu de oudste van de school. Jullie dragen veel verantwoordelijkheid. Jullie zullen vanaf dit jaar beginnen aan een nieuw hoofdstuk van jullie leven. Sommige van jullie hebben dit jaar al eens gedaan, en anderen zijn nieu in de zesde, of op het Hubertus College.' zegt Ingrid. 'Rachid Jabiri, Samir Asad, Mounir Benayad en Salim Ahayan. Jullie hebben dit jaar al eens eerder gedaan, en weten wat er van jullie verwacht word. Ik hoop dat jullie je dit jaar wel genoeg in zullen zetten om dit jaar wel te slagen!' zegt Ingrid. 'Meteen komt je naar ons! Ga weg man kut wijf! ' roept een lange jongen met zwarte krullen. 'Mounir, wil je al problemen op je eerste dag?' vraagt Ingrid hem. 'Dit word een heeeeeeel lang jaar!' fluistert Amira in mijn oren. Ik knik enkel. 'Waar staan jullie nu weer dom om te smoezen?' vraagt die Mounir. 'Niets dat jou aangaat!' sis ik. 'Noura, ga zitten.' fluistert Amira. 'Luister maar naar je vriendinnetje.' zegt Mounir met een vies gezicht. 'Hou je bek man! Aandacht zoeker.' roep ik. 'Oppassen eh, vieze hoer.' zegt die Mounir nu boos. Dit was de druppel, ik ren op hem af en spring bovenop hem waardoor we allebei vallen. De meeste mensen kijken alleen, maar een paar proberen ons uit elkaar te trekken. Ik krab hem, bijt hem en trek aan zijn haren. 'Haal haar van me af! Gek mens!' roept Mounir. Dan voel ik een paar sterke armen om mijn heupen en word zo zonder enige moeite van hem afgetrokken. 'Laat. Me. Los!' roep ik en sla wild om me heen. 'Rustig, Rustig.' hoor ik een jongens stem. Ik draai verbaasd naar hem toe en zie een van de blijvenzitters achter me staan. 'Rachid, laat die hoer maar. Ik kan haar wel aan.' zegt Mounir grijnzend waarna ik Rachid een elleboog in z'n maag geef en terug ren naar Mounir. Ik krab hem keihard op zijn wang waarna er al snel een straaltje bloed over zijn gezicht stroomt. 'Had je niet moeten doen, dat was een grote fout.' Waarna ik een keiharde stoot tegen mijn oog krijg. Alles word zwart en het laatste dat ik me herinner is de harde klap die ik krijg van de grond.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...