Naouar en Rayan

Naouar haat Rayan. Tenminste dat dacht ze. Als hun baas iedereen stuurt op een groepskamp om beter te communiceren beseft ze dat Rayan zo slecht nog niet is. Maar zal deze haat-liefde stand houden, of zal de haat te sterk zijn?

0Likes
0Comments
187Views
AA

3. 2. Onaangename verassing.

'Hé wat doe je na het werk?' vraagt Simone als ik mijn spullen aan het inpakken ben. 'Naar huis man. Ik moet op de kidss passen.' lach ik. 'Alle 9?' vraagt Simone. 'Alle 9.' lach ik weer. 'Damn, succes meid.' antwoord ze. 'Komt wel goed. Ik ga zo nog even langs de Albert Heijn, om ff de laatste boodschapjes te doen.' zeg ik. 'Komen ze naar jou?' vraagt Simone. 'Jaah,' antwoord ik.

Ik stap de lift in en druk op -1. Dan merk ik dat mijn telefoon afgaat. "Redouan" lees ik.

'Heey schatje.' Zeg ik opgewekt. 'Aah Goeiemiddag zina. Ik hoor dat je in een goeie bui bent.' Zegt hij. 'Dat komt allemaal door jou.' Zeg ik blij. 'Fijn om te horen. Wat doe je vanavond?' Vraagt hij. Net voor ik kan antwoorden gaat de lift open en stappen niemand minder dan Samir en Rayan de lift in. Rayan geeft me een smerige blik en Samir grijnst alleen. 'Hallo?' Klinkt er aan de telefoon. 'Oh sorry schatje. Ik pas op m'n neefjes en nichtjes vandaag. En jij?' Antwoord ik snel. Samir en Rayan kijken me allebei aan. 'Niks bijzonders. K ga een beetje chillen met m'n neef en misschien nog uit vanavond.' Antwoord hij. Het idee dat hij uitgaat bevalt me totaal niet! 'Met wie ga je uit dan?' Vraag ik meteen. 'Naouar alsjeblieft niet weer...' Begint hij. 'Ik wil het alleen weten.' Zeg ik geïrriteerd. 'Met wat matties.' Zegt hij droogjes. 'Okee doei.' Zeg ik als de lift open gaat en we in de garage zijn. Terwijl ik loop zoek ik naar mijn autosleutels. 'Rotsleutels!' Mompel ik boos en zoek verder. Als ik ze vind druk ik op het knopje en stap uit. Ik rijd de garage door richting de uitgang. Achter mij zie ik Rayan plakken aan mijn bumper. Ik scan mijn parkeerkaart en rijd weg. Meteen rechtsaf tot aan het stoplicht, daar stop ik en zet een cd op.

'Dat word dan €12,59, bonnetje mee?' vraagt het meisje aan de kassa. 'Nee hoor.' zeg ik waarna ik pin en alles naar de auto breng. Als ik weer achter het stuur ga zitten start ik de auto en rijd meteen door naar huis. Onderweg word ik gebeld maar negeer het volkomen en rijdt verder. Ik woon ander half uur weg van werk, dus moest nog een eindje.

'Tante Naouar!' roepen ze allemaal in koor als ik de voordeur achter me sluit. 'Hallo muisjes. Waar is oma?' vraag ik. 'Ze zijn al weg. Oma zei dat je zo wel zou komen.' zegt Najoua, de oudste van allemaal. 'Wat heb je in je handen? Moet k het voor u naar de keuken brengen?' vraagt Marouane, die snel word geholpen door Najim. 'Dit is allemaal voor jullie. Ga maar naar de woonkamer en kies een dvd, dan zet ik ff wat lekkers klaar.' zeg ik en verdwijn in de keuken.De avond werd uiteindelijk een geslaagde avond.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...