STAY

Hannah er en pige på 18 år. Hun bor i New York på et luksus hotel med hendes mor. De to har aldrig boet i et hus. En dag da Hannah er på vej ned i lobbyen støder hun ind i Liam fra One Direction. Hun vil gerne møde ham igen. Hannah møder hele one direction og forelsker sig i Harry. Men der er også et eller andet over Liam hun kan lide.
Læs med og se hvad der sker.

0Likes
0Comments
273Views
AA

2. Jeg mødte Liam Payne!!

•• Hannah's synsvinkel ••

Jeg stod stadig og kiggede på Liam som stod med min hånd i hans. Jeg kunne ikke komme mig over hvor pæn han var. Der var som om tiden stod stille, som om det kun var mig og ham..

''Nå men altså jeg skal også vidre nu'' sagde jeg med er sug i maven. Jeg havde egentlig ikke rigtig lyst til at gå men jeg blev nødt til det for jeg kunne se Selena stå og vente i baggrunden.

''Okay, jeg håber vi snart støder ind i hinanden igen" svarede han og blinkede sødt til mig.

Jeg løb hen til Selena og krammede hende men hun stod bare helt stiv og kiggede med åben mund.

''Selena?... SELENA??!!" Råbte jeg næsten. Og pludselig begyndte hun at grine helt vildt!

''Selena jeg mødte Liam Payne'' sagde jeg og så var vi begge flade af grin. Jeg ved ikke helt hvorfor, men sådan var vi bare.

Vi gik ind på Starbucks for at få noget at drikke.

''Ja jeg skal have en Vanilla Cream'' sagde jeg. Selena havde fået sin is kaffe.

Vi sad og snakkede sammen indtil Selena udbrød ''spørg dog om Liam's nummer'', ''NEJ, det kan jeg da ikke'' sagde jeg, ''selfølgelig kan du det din tosse''.

Vi sad lidt i tavshed og jeg sad og tænkte over hendes forslag.

''Okay jeg spørger'' sagde jeg.

> Jeg ved godt det ikke er et så spændene kapitel men historien er jo lige begyndt. Og snart møder hun Harry;) Så bliv hængende < > Vil også gerne lige give kæmpe credit til SIF Andersen for at have lavet mit cover❤️ Love u guys

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...