STAY

Hannah er en pige på 18 år. Hun bor i New York på et luksus hotel med hendes mor. De to har aldrig boet i et hus. En dag da Hannah er på vej ned i lobbyen støder hun ind i Liam fra One Direction. Hun vil gerne møde ham igen. Hannah møder hele one direction og forelsker sig i Harry. Men der er også et eller andet over Liam hun kan lide.
Læs med og se hvad der sker.

0Likes
0Comments
293Views
AA

1. Hvad fuck har du gang i?

Jeg åbnede mine øjne og kiggede op i loftet. Endnu en dag i hannah's kedelige liv, det er det første jeg altid tænker når jeg vågner. Jeg rejste mig fra sengen, gik hen og tog mine skutsko på. Efter det gik jeg hen til et spejl og kiggede på mig selv jeg prøvede at smile men jeg havde svært ved det. Jeg gik ud på badeværelset for at få noget makeup på. Det bestod af noget pudder, mascara og noget lipgloss. Jeg gik derefter ud i stuen for at se hvad min mor lavede. "Godt du er vågnet Hannah" sagde min mor. Jeg kiggede på hende og lavede et flabet ansigt. Selvom vi boede på et hotel havde vi dog stadig køkken, så jeg tog nogen cornflakes med mælk på. Jeg havde ikke specielt mange venner udover en som var kendt som også boede på hotellet. Selena Gomez. Hun var min allerbedste veninde. "Jeg smutter i byen med Selena" sagde jeg "okay, bare du er hjemme inden aftensmad", svarede hun "okay".

Jeg var kommet ned i lobbyen hvor jeg skulle mødes med Selena. "AV" råbte jeg og faldt. Op kom Liam........ Liam Payne. "Undskyld, ej virkelig undskyld" sagde han, "altså hvad fuck har du gang i" sagde jeg. Han tog min hånd og hjalp mig op. Og det var der vi fik øjenkontakt for første gang, de dejlige brune øjne som jeg for vild i ramte mine. "Tak" sagde jeg og bed mig i læben.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...