Nyt liv med Anthon


0Likes
0Comments
229Views
AA

1. koncerten

Det er fredag. Du har en aftale med nogle af dine veninder om at I skulle til Citybois koncert.

Du snakkede om det hele dagen, om var glad du var, fordi at I havde skaffet Meet and Great billetter plus I skulle stå forrest.

Efter skole stod du så, på dit værelse.... Dit tøj lå og flød over det hele! Og du stod og var ved at gå i selvsving over at du ikke havde noget tøj at tage på. Din mor banker på døren og kommer ind og ser dig stå og kaste rundt med dit tøj da hun siger "skat? Skal du have hjælp"

Du bliver frustreret og sætter dig ned i sengen og siger "mor! Det ik fair. Alle mine veninder skal have pænt tøj på i aften og jeg har intet at tage på"

Din mor smiler til dig, tager din hånd og tager dig med ud og kører. Du har stadig ikke fattet hvad I skal før at hun smiler til dig og siger "skal du med eller hvad"

Du løber efter din mor. Hun virker ret irriteret over at du skal have nyt tøj 3timer før koncerten... Men istedet viser hun dig en masse tøj som du kan prøve.

Du er ret skeptisk og siger meget din mor imod.

Men pludselig ser du den smukkeste kjole, du længe har set. Du tager den ned og giver den til din mor og siger "mor, den her vil jeg have"

Din mor ånder lettet op, og du kan mærke på hende at hun er ved at være stresset.

Du skriver til dine veninder at du lige har fået den smukkeste kjole som du skal have på. Og de misunder dig lidt..

Du spørger din mor om hun ikke kan kører jeg ind til koncerten nu. Hun svarer bare "ja, men så skal dine veninder også stå udenfor og vente"

I bliver sat af ved koncerten, men vagten nægter at lukke jer ind ved hovedetindgangen. Så han kalder på en af de andre vagter og hvisker et eller andet utydeligt i hans øre. Vagten ber jer om at gå med ham, og han viser jer vejen om til Citybois' omklædningsrum! I flipper helt ud da Anthon og Thor kommer over til jer og siger "Hey piger, hvad siger i til en drink efter koncerten"

I står alle sammen og nikker helt vildt! Anthon kommer over og tager dig i hånden og siger "kom så babe, du må nyde koncerten"

Hans hånd er varmt og du føler dig helt tryg.

Under koncerten stopper musikken og Anthon kigger på dig og smiler. Han siger at han her til aften er blevet forelsket i en pige blandt publikum. Han hopper ned fra scenen og siger at det er dig han kan lide. Du bliver helt rød i hovedet, men Anthon smiler bare til dig og kysser dig på kinden.

Du vågner op... Du ærger dig over at det hele bare var en drøm. Men pludselig kan du hører en stemme der siger "skat? Det mig! Hvad synes du om koncerten igår"

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...