Four girls, one secret!


0Likes
0Comments
91Views

1. 1. Dahlia

Stevig pakt Jasmina mijn hand vast en kijkt me aan. "Hier gaan we." Zegt Rabia. Vastbesloten lopen we naar binnen. "Meisjes, jullie zijn gekomen." Zegt oom Salim en omhels ons allen in een keer. "Ja, we konden het niet laten om thuis te blijven." Loog Soraya. We hadden de moed niet om thuis te blijven, noch te komen. "Neem plaats. We gaan zo beginnen." Zegt hij en begeleid ons naar onze stoelen.

"Vrienden en familie. We zijn hier bijeen om vandaag afscheid te nemen van Sultana Salah en Kareem Ahmed." Begint de man. Daarna volgde er een heel verhaal in het Marokkaans, dat ik zelf bijna niet eens snapte. "Voor hun nakomelingen, Dahlia, Jasmina, Rabia en Soraya Ahmed Salah, lieten zij achter; hun voortuin, en hun huis en landschap. Verder nog een amulet dat behoorde tot de overgroot moeder van Sultana Salah, de kroon van de bet overgroot vader van Kareem Ahmed, en nog andere erfstukken." Vertelt de man. Ik slaak een diepe zucht en bekijk mijn zusjes, die allemaal hun tranen in bedwang houden. Jasmina heeft de strijd al verloren, en huilt rivieren.

"Ik zal jullie missen mijn meisjes. Wees geen vreemdelingen!" Roept oma Salah als we de laatste spullen in de verhuiswagen gooien. "Oma, bedankt voor de zorg, liefde, geduld en aandacht die u ons gaf in deze moeilijke tijden. Wij zullen nooit vergeten wat u voor ons gedaan heeft, en mama en papa ook niet." Zegt Rabia en geeft oma een dikke kus. Als we allemaal afscheid hebben genomen van oma Salah rijden we weg, een nieuw leven tegemoet.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...